Xplosion 2: Line-up release

Jazeker, het wordt weer flink knallen: de 2e editie van het Helmondse hardstyle evenement Xplosion! Na de zeer succesvolle 1e editie van Xplosion komt 4U nog veel harder terug. Voor deze 2e editie heeft 4U, in samenwerking met Lakei, weer een mooie line-up in elkaar weten te draaien.

De volgende DJ’s gaan zorgen dat er weer knalharde beats uit de speakers rollen:

Luna
Een oude bekende in de Hardstyle. Met diverse top producties op zijn naam gedurende zijn hele dj-carriere is hij dan ook de hoofdact van deze avond.

Pavo
Deze DJ heeft al op ontelbare hardstyle feesten gedraaid en ook hij heeft verschillende top producties gemaakt op diverse labels en draait al vanaf het begin mee in de wereld van de Hardstyle.

Krusaders
Uiteraard kunnen deze Helmondse hardstyle helden niet ontbreken bij deze 2e editie van Xplosion. Met top producties als ‘Supernatural’, ‘Be My Guest’ en ‘Barricade’, heeft dit Scantraxx duo reeds bewezen over zeer veel talent te beschikken.

The Tempest
Deze DJ is de winnaar van 4U’s dj-contest die 3 september werd gehouden in het café van Lakei.

Clock kid
DJ Clock kid is een zeer groot talent in de hardstyle scene en heeft al verschillende grote evenementen op zijn naam staan, waaronder Defqon 2011.

Jax & Rescuer
Na meer dan 1jaar stilte is DJ Jax weer helemaal terug. Samen met DJ Rescuer zal hij de avond af gaan sluiten met wat hardere en snellere beats!

MC Da Hustla
De avond zal gehost worden door MC Da Hustla. Een MC die al meer dan tien jaar op het podium staat en al op diverse grote feesten zijn stem heeft laten horen.

Tickets zijn te verkrijgen via: www.lakeihelmond.nl/agenda/3-12-2011/Xplosion2

Ticketprijzen:
Vvk: €11,– excl. BTW
Dvk: €15,– excl. BTWVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-10-2011 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
p4trickjuhhh 20-10-2011 @ 16:40:22

welgeteld 2 minuten van mij vandaan :) zeker dat ik hier weer heen ga!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook