XXlerator 2.0 met eigen site, anthem en CD

XXlerator behoort al jaren tot de beste hardere clubavonden van Nederland. Wat goed is maakt Matrixx graag nog beter! Afgelopen zaterdag hebben Ran-D en MC Villain met de presentatie van het allereerste anthem XXlerator 2.0 gepresenteerd: een nieuw XXlerator platform met een eigen website, eigen anthem en eigen cd. Hiermee kunnen de XXlerator fans nog meer meedenken en meeleven met XXlerator.

www.XXlerator.nl
Vanaf nu kan je op www.XXlerator.nl terecht voor het laatste nieuws rondom XXlerator en de artiesten die daar optreden. Verwacht de komende tijd veel interviewtjes, exclusieve primeurs en natuurlijk de aftermovie van afgelopen zaterdag. Daarnaast kun je op de website je eigen line-up voorstel doen voor komende edities, zodat je een bijdrage kan leveren aan de vetste feesten! Uiteraard vind je hier ook alle foto’s en video’s van XXlerator avonden. Upload hier ook je eigen foto’s en (YouTube)filmpjes om ze met al je mede-partygangers te delen.

Like ‘XXlerator’ op Facebook en bezoek nu www.XXlerator.nl!

Ran-D en MC Villain presenteren XXlerator anthem
Tijdens de speciale label editie van XXlerator afgelopen zaterdag barstte de club bijna uit z’n voegen met de presentatie van het allereerste officiële XXlerator anthem: “Ran-D vs Villain – X”. Gehuld in hun zwarte pakken lieten Ran-D en MC Villain je kennis maken met XXlerator 2.0. Houd www.XXlerator.nl in de gaten voor meer informatie over dit anthem.

XXlerator – Volume 1, mixed by Ran-D
Vanaf afgelopen zaterdag is de speciale ‘XXlerator – Volume 1’ CD verkrijgbaar. Niemand minder dan Ran-D tekent voor het mixwerk en dat heeft geresulteerd in een heerlijk gevarieerde tracklist. Bestel deze cd nu via www.hardstyle.com voor maar € 14,95. Benieuwd naar de tracklist? Bekijk die hier!

XXlerator XX-Mas op 1e Kerstdag
Zoals ieder jaar kun je ook dit jaar op Eerste Kerstdag alle extra Kerst kilootjes eraf stampen tijdens XXlerator XX-Mas. Tickets voor dit evenement op 25 december zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.XXlerator.nl en bij alle Primera filialen voor €22,50 (ex fee). Bekijk de complete line-up:
- Headhunterz
- Deepack
- Crypsis
- Live: Psyko Punkz
- Catscan
- The Pitcher
- Code Black
- Devon K.
Hosted by MC VillainVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-11-2011 om 20:07 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
westlife 14-11-2011 @ 20:17:08

De website is erg overzichtelijk en leesbaar. ^^
Leest erg lekker.

krentenflepper 14-11-2011 @ 21:31:47

Ja, ik zou willen dat ze boeken zouden printen met dat lettertype het leest fan tas tisch. Verder wel een leuke site

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook