XXlerator Fusion met een keiharde line-up in de Matrixx – 14 Mei

Het zat er al een tijd aan te komen, maar nu komt het er dan daadwerkelijk van: De jongens van Fusion gaan de Matrixx eens grondig verbouwen! Na met hun Fusion of Sound al door het hele land getrokken te hebben komt deze tour tot een ware climax, wanneer ze het podium van de Matrixx zullen beklimmen. Verwacht dus een Bruut decor, dikke laser- en lichtshows gecombineerd met de rauwe sound van Fusion Records!

Line-up
Als je Fusion zegt, schieten er gelijk een aantal namen bij je binnen. Natuurlijk grootmeester Zany, die aan de basis van dit label staat en al vele jaren in de top van de scene meedraait. Hij geeft deze avond zowel een solo set als een live-act samen met Beholder. Ook de rauwe B-Front is tegenwoordig onlosmakelijk met Fusion verbonden. Uiteraard zal ook hij aanwezig zijn om de club op z’n grondvesten te laten trillen. De avond zal onder de vocale begeleiding van de trouwe Fusion MC DV8 staan.

De Australische Toneshifterz zijn voor deze gelegenheid ook in het land en zullen hun aandeel in het Fusion Label eer aan doen! De Noisecontrollers mogen natuurlijk ook niet ontbreken, net als The Pitcher en het nieuwe talent Jack of Sound die de avond zal openen. Hardcore held Vince zal deze avond in stijl afsluiten.

Voorverkoop
Kaarten voor deze unieke samenwerking tussen de Matrixx en Fusion Records zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar via www.matrixx.nl en bij alle Primera winkels voor € 17,- (ex fee). Let bij je bestelling goed op voor welke XXlerator editie je bestelt!

XXlerator Easter
Op 24 april, Eerste Paasdag, kun je namelijk ook keihard losgaan tijdens XXlerator Easter met Zatox vs The R3bels, Deepack en Ran-D, Frontliner, Wildstylez, Evil Activities, Heatzone en Devon K..! Het is natuurlijk geen Pasen zonder eieren zoeken! Vind jij één van de vijf gouden eieren in de club? Dan win je 2 vrijkaarten voor Emporium Festival!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-04-2011 om 20:49 door Khadber | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
koeienvla 07-04-2011 @ 22:13:54

Hardstyle @ Matrixx = altijd aanwezig! Zany, B-Front, NC, Toneshifterz…wordt weer dik (l)

Bas de Vogel 07-04-2011 @ 23:19:33

fikse line-up weer

sjuul 08-04-2011 @ 00:56:42

Heerlijk, Jack of sound en misschien mean machine live dan ^^ ?

Rik 08-04-2011 @ 12:15:59

Wou hier sowieso al graag heen, maar met mean machine live al helemaal! _o_

SkiggyRapz18 08-04-2011 @ 13:44:48

Mean Machineeeeee!!!!!!! hell yea ckrss aanwezig had het de vorige x al gemist in de time out wil er nu ckr bij zijn :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook