XXlerator in de feestmaand: Aftermovie 10YRS special

In de feestmaand december kun je twee keer genieten van de beste hardstyle artiesten tijdens twee beukende XXlerator avonden. Zaterdag 3 december ontvangt de Matrixx de Sint en zijn metgezellen. Op zondag 25 december kun je Kerst op passende wijze vieren! Maar eerst kun je hier nog even nagenieten van de speciale tien uur durende editie van XXlerator. Wat een manier om het tienjarig bestaan van de Matrixx te vieren!

Bekijk hier de aftermovie:

XXlerator Sinterklaas – ‘Hoor wie klopt daar kinderen?’
De ultieme test of jij wel zoet bent geweest dit jaar! Tijdens XXlerator Sinterklaas komt de goedheiligman iedereen keuren, samen met zijn trouwe knechten! Voor deze speciale editie heeft de Sint zijn meest getalenteerde hulpjes een plek in de DJ booth gegund:
- Frontliner
- Ran-D
- Tommyknocker
- Chain Reaction vs Radical Redemption
- Live: E-Force
- Waverider
- Stereotuners
- Devon K.
De avond zal gehost worden door omroeppiet MC Da Syndrome

Je maakt deze week nog kans op 2 vrijkaarten voor deze avond door een origineel Sinterklaasgedicht op je eigen Facebookpagina te plaatsen. Begin het gedicht met ‘XXlerator in de Matrixx is altijd…’ en tag daarbij de XXlerator of Matrixx pagina!

Tickets voor XXlerator Sinterklaas zijn voor €17,- (ex fee) verkrijgbaar via www.XXlerator.nl en bij iedere Primera winkel.

XXlerator XX-Mas
Uit eten met je schoonouders, bij je grootouders in het verzorgingstehuis op de thee, naar een overvolle woonboulevard, of toch gewoon uit je plaat gaan bij XXlerator en de volgende dag brak op de bank liggen. Hoe vier jij je Kerst? Op Eerste Kerstdag viert de Matrixx het met een Kersteditie van XXlerator! Zoek je nog een goed Sinterklaaskadootje? Wat dacht je van een ticket voor:
- Headhunterz
- Deepack
- Crypsis
- Live: Psyko Punkz
- Catscan
- The Pitcher
- Code Black
- Devon K.
Hosted by MC Villain

Tickets zijn verkrijgbaar via www.XXlerator.nl en bij de Primera voor €22,50 (ex fee).Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-11-2011 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
SkiggyRapz18 23-11-2011 @ 15:55:28

met XX-Mas gaan we zeker even kijken :D

The Profox 23-11-2011 @ 17:55:16

Zoals gewoonlijk weer dikke aftermovie:D

Rosser 23-11-2011 @ 19:17:05

Zeker een dikke aftermovie!! Vooral die laatste minuut!

HardstylePsycho 02-12-2011 @ 16:41:24

WAUW !!!

Rete vette aftermovie voor zo een feestje !!!
nice!! hadk wille bij zijn!

great!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook