XXlerator laat z’n superkrachten zien

Uit onderzoek blijkt dat bijna iedereen er wel eens van gedroomd heeft om superkrachten te bezitten. Vliegen als Superman, zo sterk zijn als The Hulk of snel genezen als Wolverine behoren tot de top 5 van meest gewilde superkrachten. Verspreid over 4 dikke battles zullen op zaterdag 3 september 10 hardstyle artiesten hún superkrachten loslaten in de Matrixx tijdens XXlerator Super Heroes vs New Heroes.

Line-up
Nadat superheld Devon K. de avond in stijl aftrapt, zullen de eerste drie superhelden de booth betreden. Super Hero Brennan Heart zal het dan opnemen tegen de nieuwe helden Bass Modulators in een strijd om de macht. Deze confrontatie tussen het oude en het nieuwe zal vervolgens voortgezet worden door superheld Zany, die het tegen zijn eigen aanwas de Frequencerz zal op moeten nemen.

Na deze battles die vooral gaan om eer en machtsvertoon, is het moment aangebroken om met brute kracht de avond naar een climax te brengen. The Beholder weet als geen ander hoe hij een confrontatie aan moet gaan, maar onderschat de krachten van de jonge Zweed Chris One niet! Wanneer de bezoekers bijna door hun krachten heen zijn, vliegen de hardcore krachten van Angerfist en Dyprax door de club als afsluiter van deze nacht.

Kom verkleed als superheld en ontvang gratis VIP
Kom deze avond volledig verkleed als je favoriete superheld en ontvang zo bij de ingang een gratis upgrade voor toegang tot het exclusieve superhelden VIP-deck! Hier word je ontvangen door 2 superhostesses en krijg je een gratis speciale powercocktail. Alleen een cape of een maskertje is natuurlijk niet voldoende om tot dit heilige domein toegelaten te worden, alwaar de meest machtige superhelden kunnen genieten van de strijd die zich in de booth afspeelt.

Tickets
Wil jij bij deze unieke battles aanwezig zijn? Vlieg, transporteer of slinger dan snel naar www.matrixx.nl of naar de dichtstbijzijnde Primera winkel. Tickets kosten €17,- (ex fee) in de voorverkoop!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-07-2011 om 13:34 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
QnalQut 30-07-2011 @ 19:25:24

nee dit feest sla ik over, iets teveel verschillende stylen.. :) , leuk concept. maar niks voor mij voorlopig!

bRt_ 31-07-2011 @ 12:30:28

Beholder vs. Chris One :cool:

mstx 05-08-2011 @ 07:33:14

Helaas, hardstyle :(

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook