XXlerator Outdoor op Bussloo – ”Start Your Engines…”

Een langgekoesterde droom van zowel Matrixx als vele XXlerator fans gaat eindelijk in vervulling. XXlerator Outdoor is het eerste Matrixx festival dat volledig is gewijd aan de hardere stijlen in de dance! Op zaterdag 10 mei wordt op het mooie recreatieterrein Bussloo (bij Apeldoorn) het startschot gegeven voor een prachtig nieuw festival: XXlerator Outdoor!

Trailer
YouTube Preview Image

Vijf area’s vol dikke beats
Verspreid over 5 area’s worden op 10 mei van 13.00 tot 01.00 uur de dikste hardstyle, raw hardstyle en hardcore gedraaid door de beste DJ’s en artiesten van dit moment. Zoals gebruikelijk bij XXlerator zal ook bij XXlerator Outdoor veel aandacht uitgaan naar de pas ontdekte en jonge talenten van de hardstyle scene.

“Start Your Engines”…
De basis van XXlerator is snelheid en snelle beats. Deze allereerste XXlerator Outdoor staat dan ook volledig in het teken van snelheid en acceleratie met oa. een speciale XXlerator Stuntdome waar spectaculaire stunts op dikke hardstyle beats worden vertoond. Dus ’Start Your Engines’ en ga los op de dikste beats in een unieke sfeer van “Speed” en “Acceleration”.

Presale actieweek op Slam!FM
Op zaterdag 9 november gaan de kaarten voor deze allereerste editie van XXlerator Outdoor in de voorverkoop tijdens de speciale actieweek op Slam!FM. Van zaterdag 9 november om 00.00 uur t/m zondag 17 november 24.00 uur bestel je een XXlerator Outdoor ticket in de Slam!FM ticketshop met € 10,- korting voor slechts € 35,- (ex fee). Uiteraard zijn de actietickets ook verkrijgbaar via www.XXlerator.com en www.Matrixx.nl. Vanaf maandag 18 november zijn de tickets ook te koop bij Primera en Event Travel voor de normale prijs van € 45,- (ex fee).

Meer informatie
Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom XXlerator Outdoor via de volgende kanalen:
www.XXleratorOutdoor.com
www.XXlerator.com
www.Facebook.com/XXlerator
www.Twitter.com/XXlerator
www.Soundcloud.com/XXlerator
www.YouTube.com/XXleratorTV

 

 Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-11-2013 om 13:38 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook