XXlerator Raw: Paintballen in de Matrixx

Op zaterdag 25 januari 2014 draait het in de Matrixx maar om één ding: snoeiharde hardstyle! Tijdens een nieuwe editie van XXlerator Raw kun je genieten van een dikke line-up vol beukende artiesten, vieren ze samen het verjaardagsfeestje van Theracords, krijgt iedere bezoeker een gratis paintball sessie én kun je nog prijsschieten ook.

 YouTube Preview Image
Hard, harder, hardst!

Dat is het motto voor deze editie van XXlerator Raw. Met enkele snoeiharde back2backs en een knotsgek cadeau van Theracords is dit iets wat je niet kan missen. Om het 5-jarig bestaan van het label te vieren sluiten ze hun ‘Theracords Celebrates-tour’ af in de Matrixx met een 2 uur durende Ultimate Battle met bijna al hun artiesten! Als dat geen puinhoop wordt!

Complete line-up
B-Front vs High Voltage
Frequencerz
Theracords Celebrates – Ultimate Battle (Thera, Geck-o, Prefix & Density, Delete, Phrantic, Blackburn & MC Livid)
Solutio & The I’s vs The Geminizers
Tartaros
Exit Mind & Zirkum
Goliath
MC Da Syndrome

Gratis Paintbalsessie voor iedere bezoeker
Deze XXlerator Raw staat volledig in het teken van Paintball. De aankleding, shows en decors wanen je op een echte paintballbaan. Op een afgesloten stuk kun je zelfs prijsschieten met een echt paintballwapen waarmee je onder andere kaarten voor XXlerator Outdoor kunt winnen. Tot slot geeft Matrixx in samenwerking met de Paintballboerderij in Ewijk iedere bezoeker een gratis paintballsessie cadeau. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een voucher waarmee je met twee personen 2,5 uur lang gratis kunnen paintballen, inclusief pak, wapen en 50 kogels! Check www.paintballboerderij.nl voor meer informatie over de locatie.

Tickets
Kaarverkoop voor XXlerator Raw is inmiddels gestart. De tickets zijn online verkrijgbaar voor €20,- (ex fee) via www.XXlerator.com en www.Matrixx.nl. en zijn ook bij de Primera te koop!

 Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-01-2014 om 09:36 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook