XXlerator Raw – The Festival Experience

Op zaterdag 18 april keert XXlerator terug naar Nijmegen voor een snoeiharde editie van XXlerator Raw op een nieuwe culturele hotspot aan de Waalkade: het Honigcomplex. Op het industriële buitenterrein en in de voormalig fabriek zullen de beats van ruim 20 artiesten rondbeuken tussen 14:00 en middernacht. Voor slechts €20,- ben jij erbij!

YouTube Preview Image

Line-up:
Buiten, tussen de grote fabrieksloodsen, met een panoramisch uitzicht over de Waal vind je de XXlerator Raw mainstage met de grootst artiesten van het moment. Daarnaast, in de voormalig emballagehal, beuken de underground namen er op los in de tweede area. Check hier de volledige line-up:

− Radical Redemption
− B-Front
− Frequencerz
− Crypsis
− Titan
− E-Force
− Live: Warface
− Jack of Sound
− Live: The Machine
− Phuture Noize
− The Pitcher
− Geminizers
− Delete
− Prefix & Density
− Dark Pact
− Regain (POL)
− Jason Payne
− Sub Sonik
− X-Pander (FRA)
− Sub Zero Project
− Artifact
− Act of Rage
− Requiem
− The Resistance
− MC Da Syndrome
− MC DL

Honigcomplex
Gelegen aan de Waal, biedt het Honigcomplex een zee aan ruimte voor cultuur. Zo is het uitgegroeid tot een broeinest van ateliers, restaurantjes, winkeltjes en andere culturele activiteiten. Het terrein van XXlerator Raw ligt temidden van de nieuwe stadsbrug ‘De Oversteek’ en de spoorbrug. Een panoramisch uitzich gegarandeerd!

Tickets
De kaartverkoop voor XXlerator Raw begint op woensdag 18 februari om 19:00. Speciaal voor de echte rauwdauwers zijn de eerste 500 tickets beschikbaar voor slechts €20,- (ex fee). En dat voor zó’n line-up! De reguliere kaartverkoop start zaterdag 21 februari. Meer informatie vind je op www.XXlerator.com!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-03-2015 om 22:56 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook