XXlerator Sinterklaas · Piet 2.0

De jaarlijks terugkerende discussie over het al dan niet afschaffen van Zwarte Piet of het hele Sinterklaasfeest is de afgelopen tijd in alle hevigheid gevoerd. Voor- en tegenstanders smijten met (drog)redenen om elkaar van hun gelijk te overtuigen. Op 7 december is het Sinterklaasfeest in ieder geval weer aanwezig in de Matrixx voor het ultiem gezellige XXlerator Sinterklaas. En hoe de Piet er dan uit ziet? Dat bepaal jij!

YouTube Preview Image

Line-up
Boven alles draait het bij XXlerator natuurlijk om de beste hardstyle artiesten. Op het verlanglijstje dat XXlerator aan de Sint gericht heeft staan de volgende namen. En aangezien ze erg lief geweest zijn dit jaar, is de kans groot dat zij op 7 december aanwezig zijn in de Matrixx:

Frontliner
Brennan Heart
Crypsis & Frequencerz LIVE
Chain Reaction
Da Tweekaz
Re-Style
Sound Freakerz
Devon K.
MC Da Syndrome

Piet 2.0
Met de Pieten-discussie laaien ook de ‘goede’ ideeën op hoe we Piet in een nieuw jasje kunnen steken zodat hij weer helemaal van deze tijd is: Piet 2.0! XXlerator roept iedereen op om hier zijn of haar steentje aan bij te dragen en met een zo’n origineel mogelijk Pietenpak naar XXlerator Sinterklaas te komen. Hoe zou Piet er volgens jou uit moeten zien?

Word jij gedurende de avond door de vakkundige jury uitgeroepen tot ‘Piet 2.0′? Dan win je 2 tickets voor XXlerator Outdoor op zaterdag 10 mei 2014. Lees meer over XXlerator Outdoor op www.XXleratorOutdoor.nl!

Tickets
Kaarten voor XXlerator Sinterklaas kosten €20,- (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.XXlerator.nl en bij alle Primera winkels in Nederland. Let op: de kaartverkoop gaat hard, dus wacht niet tot het laatste moment!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 12-11-2013 om 20:07 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Hard Society 12-11-2013 @ 20:11:52

XXLerator, toplocatie!

Vette artwork trouwens! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook