XXlerator – Volume 1 (Mixed by Ran-D)

Dat de komende editie van XXlerator ‘over the top’ gaat met een extreem dikke line up mag duidelijk zijn. Om nog groter uit te pakken zal Matrixx, speciaal voor deze jubileum editie, een XXlerator album uitbrengen. Hiervoor zijn zij de samenwerking aangegaan met één van Nederlands grootste hardstyle helden.

De man die verantwoordelijk zal zijn voor het album heeft onlangs het Australische publiek kennis laten maken met zijn dikke sounds. Hij zal deel uit maken van de Scantraxx Recordz & A² Records showcase en is bekend van zijn recent gelanceerde act Gunz For Hire. Matrixx is trots om jullie te vertellen dat Ran-D zijn skills zal toepassen op hét XXlerator album.

Ran-D heeft een arsenaal aan onvergetelijke sets op feesten als Defqon.1, Decibel, Intents Festival, Emporium en XXlerator. Daarnaast is zijn CV goed gevuld met grote hardstyle klappers zoals Under Attack, Feel My Fire en Inner Child.

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Matrixx haar deuren opende. Inmiddels behoort Matrixx al tien jaar tot de top van de Nederlandse club scene en is het al 3 maal bekroond tot populairste club van Nederland. De gevarieerde concepten zijn uitgegroeid tot een begrip en hebben plaats geboden aan vele succesvolle Dj’s.

Het begrip XXlerator is ondertussen de langstlopende hardstyle club night van Europa en dit gaan we vieren op 12 november .Voor deze jubileum editie van XXlerator zullen 6 grote hardstyle labels acte de présence geven met een showcase. De line up bestaat uit meer dan 30 artiesten en 3 grote live-acts. Voor deze editie wordt de avond verlengt tot een ruim 10 uur durende editie.

Het hardstyle album, gemixt door Ran-D, zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op 12 november 2011. Dit is tevens de dag waarop Matrixx je versteld zal doen staan met de jubileumviering van XXlerator.

XXlerator – Volume 1 (Mixed by Ran-D) is inmiddels verkrijgbaar als pre-order via www.hardstyle.com

Bestel je kaarten via www.matrixx.nl of haal ze bij de Primera winkel. Tickets kosten €25,- (ex fee).

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-10-2011 om 15:46 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Roan 19-10-2011 @ 16:01:21

Vettt. Ze zijn heel goed bezig daar in Nimma!

SkiggyRapz18 19-10-2011 @ 16:03:58

Album hoes ziet er ook kicke uit :D

RoBinVdHaRdStYleR 19-10-2011 @ 17:46:44

Vet! Nu hopen op goeie tracks en misschien een paar promotjes :D .

Ox_Ite 20-10-2011 @ 16:54:29

Hopelijk niet zo’n slappe tracklist als op de Q-base CD, want ik had er meer van verwacht !!

Absolutsen 24-10-2011 @ 10:44:41

‘De man die verantwoordelijk zal zijn voor het album heeft onlangs het Australische publiek kennis laten maken met zijn dikke sounds.’

Ook al stonden er meer Nederlanders.. Haha! ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook