Zany carnaval en HardClassics trailer 2012

Ook dit nieuwe jaar kun je je weer opmaken voor een aantal vette edities van HardClassics. De eerste editie van 2012 vind plaats op 18 februari. Niet de minste namen zullen gaan spetteren tijdens deze extra grote editie van HardClassics. Vanaf de HC stage dit keer bruut muziekaal geweld van artiesten die hun klassiekers zeker kennen. Van eigen bodem o.a. Zany , Isaac en een unieke set van Dj Pila die al een aantal jaren niet meer draaide in eigen land. Na een avontuur in Australie is deze straight on records man weer helemaal terug. Natuurlijk ook residents Pavo, Luna en Coldfusion zullen deze editie niet ontbreken op de HC stage.

YouTube Preview Image

Vanuit de extra Retro Maniacs area kun je warm maken voor een lekker ouderwets potje raven zoals dat in de jaren 90 ging. Met Darkraver, Bass D, Bounty Hunter, Dr Rude en Champ-e-on zal dit zeker geen probleem worden! Tevens is deze area het startschot van Free2party´s nieuwe concept: “Retro Maniacs” dat op 31 maart plaats zal vinden in de Sand.

Zany & Carnaval
Zany is van origine een Brabander in hart en nieren. En het jaarlijkse hoogtepunt van elke Brabander is nu eenmaal de carnaval.
Om hem niet zijn feest der feesten helemaal te ontnemen, of twijfel je zelf ook nog tussen carnaval en HardClassics? Dan is hier de oplossing! Trek je mooiste carnavals outfit aan om te komen “hossen” op de Hardstyle klassiekers van weleer. Free2party stelt hiervoor een aantal leuke prijzen ter beschikking. Voor de meest leukst en origineel verklede partygangers , een HardClassics pretpakket.

Harddance awards 2012
Tevens kun je voor HardClassics stemmen als jij dit het beste feest van 2011 vond. Via de volgende link kun jij je stem mee laten tellen HARDCCLASSICS VOTEVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2012 om 20:03 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Mol 10-01-2012 @ 14:23:33

Aanwezig bij Hardclassics! :D

QonFuzion 10-01-2012 @ 23:25:55

Probeer hier ook bij te zijn! Even mensen vinden die mee gaan! Wil Activator en Pila niet missen! :D

Rodedoffer 11-01-2012 @ 12:35:12

Wordt gezellig! :D

Pythonmaniac 12-01-2012 @ 22:54:21

Hopelijk wederom hierbij. Vorig jaar voor het eerst gegaan en het was genieten geblazen! Een ander soort feest als waar ik altijd naartoe ging maar het ging er lekker op los!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook