Zaterdag 23 maart Raw Night in Takens Balkbrug

We schrijven het jaar 2001. Door Nederlandse dj helden Dana en Pavo zet het fenomeen hardstyle in Nederland definitief voet aan de grond. Ineens is er Nederlandse clubs een heel nieuw geluid te horen. Al snel volgen massale evenementen als Qlimax en Qlubtempo. Hardstyle is al snel volledig ingeburgerd en is na een paar jaar net zo Nederlands als Goede Tijden Slechte Tijden, klagen over het weer en één koekje bij de koffie.

Dan nu: het heden, het jaar 2013. Hardstyle is groter dan ooit. Vanuit de ondergrond ontstaan er tevens nieuwe sub stromingen. Raw hardstyle is zo’n stroming. Op 23 maart aanstaande brengt jouw Takens enkele van de beste raw hardstyle specialisten naar Balkbrug voor een avondje ongegeneerd raggen tijdens het fonkelnieuwe concept “RAWNight”. Niks geen lieflijke melodietjes en zoetsappige vocalen, fuck that! 23 maart aanstaande staat voor het beste dat raw hardstyle momenteel te bieden heeft. Welke dj’s staan er die dag voor je klaar? Lees snel verder!

B-Front
Door vriend en vijand toch wel herkend als één van de raw hardstyle meesters van Nederland. Met producties op labels zoals bijvoorbeeld Scantraxx en Fusion hoort hij inmiddels tot het establishment van Nederland. B-Front timmert dan ook zowel op productioneel en op dj vlak al jaren behoorlijk ‘raw’ aan de weg. Hij kan en mag dan ook niet ontbreken op 23 maart aanstaande.

Titan
Eén van de ruige jongens van het wereldwijd bekende Fusion label. Met zijn typerende en kneiterharde stijl laat hij niets, maar dan ook helemaal niets van de dansvloer over. Nog nooit live in actie gezien? Dan is dit je kans. Check this M*F out tijdens de Raw Night in jouw Takens!

Solutio & the I’s
In een niet zo ver verleden nog de jonge getalenteerde honden van de hardstyle scene. Inmiddels graag geziene gasten tijdens de talrijke hardstyle evenementen die ons hardstyle minnend landje rijk is. Laat je op 23 maart meenemen door Solutio & the I’s op een rauwe reis. Let’s rock!

Eluzive
Jong talent heeft de toekomst. Eluzive is zo’n talent. Laat je verrassen tijdens de Raw Night door zijn mixtechniek en agressieve draaistijl. Keep the focus on Eluzive!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-03-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
The Skribbler 14-03-2013 @ 15:29:06

Hahahahaha, serieus ja? Solutio & The L’s? xD

The Skribbler 14-03-2013 @ 15:30:51

En ohja: goed bezig Eluzive!

kakabeeyo 14-03-2013 @ 18:05:03

waarom WWE Raw logo en Rey Mysterio op de poster? :p

Dudejay 15-03-2013 @ 18:24:52

Uiteraard aanwezig, hopen dat dit concept zich doorzet in takens!

G1LL 18-03-2013 @ 00:28:49

Tnx The Skribbler. Foutje van The L’s is hersteld, weet ook niet hoe dat kan!

Ik ga in ieder geval knallen!

Memphiz 18-03-2013 @ 19:13:56

@kakabeeyo eigen logo verzinnen was te moeilijk denk ik :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook