Zaterdag 7 december – Night of the dj’s – Harde Pepernoten

Zwarte Piet is behoorlijk pissed off! Hij vindt het helemaal niks dat in Nederland nu zoveel gezeur is om zijn persoon. Waarom mag hij gewoon niet lekker doen wat hij altijd doet? Hij voelt zich op zijn lichtst gezegd dan ook behoorlijk gediscrimineerd en is boos. En wat doet Zwarte Piet als hij boos is? Juist ja, dan draait hij graag een flink portie hardstyle om de agressie van zich af te schudden!

Zaterdag 7 december neemt hij een aantal bevriende dj’s mee naar Takens om daar eens even een echt Sinterklaasfeest te gaan houden. Geen zoete liedjes en kinderkoren, nee hoor. Denk eerder aan harde kicks, snerende synths en harde bassen, gebracht door de top binnen de hardstyle scene.

Noisecontrollers
Al jaren behoort dit duo tot de absolute crème de la crème wat betreft hardstyle producers en dj’s. En volledig terecht natuurlijk. Er is geen zichzelf respecterende hardstyle liefhebber die niet minimaal drie geproduceerde tracks van dit beruchte duo op kan noemen. En ook op de grootste events en festivals over de gehele wereld zijn de twee heren natuurlijk te vinden. Takens is dan ook meer dan in haar nopjes dat Noiscontrollers de tijd hebben kunnen vinden om in hun internationale agenda op 7 december aanstaande een plekje hebben kunnen vinden voor de Harde Pepernoten editie van Night of the dj’s!

Deetox
Dat hardstyle niet alleen een mannenwereldje hoeft te zijn bewijst Diana Zwerwer, alias Deetox. Sinds 2011 is ze verbonden aan het zeer succesvolle Theracords, waar ze in dat jaar haar eerste release had met oprichter van het label, Dj Thera. Daarna is het snel gegaan en heeft ze optredens gehad op de grote festivals in ons land. Ook buiten onze landsgrenzen heeft ze verschillende events gerockt in onder andere Schotland en Zwitserland. Maar op 7 december dus gewoon in jouw vertrouwde Takens!

Festuca
Een talent om rekening mee te houden! Misschien nu nog een New Kid On the Block, maar wel eentje die het ver gaat schoppen. Afgelopen jaar werd hij al ontdekt door een aantal grote organisaties en stond hij op events als Loudness, Q-Base en Defqon.1.

MC Renegade
Eén van de toonzetters wat betreft Mc’s binnen de hardstyle scene, en tevens de vaste Mc tijdens performances van de Noisecontrollers. De perfect man om deze Harde Pepernoten editie van Night of the dj’s vocaal bij te staan!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-12-2013 om 20:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook