Zatox niet op S.W.A.T., wel op E-fect?

Afgelopen zaterdag was de laatste in de reeks Scantraxx World Artist Tours. Zatox kon niet naar S.W.A.T. The Final, maar wel naar E-fect?

Dov (The Prophet) werd zaterdag avond gebeld door de bookings-agent van zatox:

The Prophet: Ik werd Zaterdag avond gebeld door de bookings-agent van Zatox “Extranza” dat Zatox vreselijke pijn in zijn rug had en niet kon komen draaien,
ik vond het erg vervelend omdat ik mij niet aan mijn afspraak naar de mensen toe heb kunnen houden, maar wenste hem uiteraard beterschap.

Zatox heeft dus SWAT The Final afgezegt, helemaal te begrijpen als je vreselijke pijn in je rug hebt, maar Zatox kon dus wel zijn setje draaien op E-fect?

The Prophet: Vervolgens is er door Extranza en mij over en weer ge-smst dat het natuurlijk niet netjes zou zijn als Zatox wel op E-fect zou draaien, dan zou onze uitleg op de S.W.A.T. avond zeer ongeloofwaardig overkomen.
Tot mijn grote verbazing vernam ik via Partyflock dat Zatox wel gedraaid heeft op E-fect, dit uiteraard tot groot ongenoegen mijner zijde..

Rare gang van zaken, wij hopen natuurlijk dat iedereen heeft genoten van SWAT The Final en E-fect!

Scantraxx World Artist Tour - S.W.A.T. - The Final E-fectVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-04-2008 om 16:42 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Masco 29-04-2008 @ 14:04:49

ooh das wel vaag :S

vind dat niet echt netjes van hem….

pow 02-07-2008 @ 13:21:04

Op summerfestival (28 juni) is hij ook al niet komen opdagen

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook