Zatox presenteert Unite Records: Timetable en de laatste info

Zatox a.k.a. Gerado Roschini komt op 9 november, samen met zes van zijn Unite Records vrienden, naar 013 in Tilburg om Nederland te laten zien waar Italian Hardstyle voor staat! Unite Records is opgericht door Zatox om ruimte te geven aan de nieuwe generatie artiesten. De Italiaanse scène had erg de behoefte aan vers bloed en daar is Gerardo Roschini goed in geslaagd. Dat je verrast wordt door deze zuid Europese knallers op 9 november staat vast! Lees gauw verder voor alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de tijden dat ze achter de decks staan.

Timetable
22.00 – 22.30 Zatox special opening set
22.30 – 23.15 Raxtor
23.15 – 00.00 Drone
00.00 – 00.45 Tatanka
00.45 – 01.45 Zatox
01.45 – 02.30 The R3belz
02.30 – 03.00 Wild Motherfuckers (live)
03.00 – 04.00 Kronos
Hosted by Renegade

Tickets
Tickets voor Zatox presents Unite Records zijn verkrijgbaar via supersized.­nl.

Supersized online
Kun jij niet aanwezig zijn bij Zatox presents Unite Records? Houd dan de Supersized Facebook- & Twitter pagina goed in gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan door middel van foto’s! Gebruik de hashtag #Zatox wanneer je zelf iets over het evenement op social media post.

ID
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Garderobe
In 013 is een garderobe aanwezig. Hier kun je jassen en tassen veilig op laten bergen. Zorg ervoor dat je het garderobekaartje niet kwijtraakt!

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Rookbeleid
013 Tilburg is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Munten & pinnen
In de 013 bevinden zich diverse muntkassa’s. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Alcohol & drugs
Supersized conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Tilburg. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Unity
De jongens en meisjes van Unity geven voorlicht over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand. Ze geven je graag tips als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.

Reizen
De 013 is met de auto prima te bereiken en bij de nabij gelegen parkeergarage Tivoli zijn voldoende parkeergelegenheden. Voor een routebeschrijving op maat kijk je op www.routenet.nl. Voor reizigersadvies met het openbaar vervoer kijk je op www.ns.nl of www.9292.nl. Vanaf station Tilburg loop je in tien minuten naar 013.

Website
Voor meer informatie over Zatox presents Unite Records bezoek je www.supersized.nl of www.uniterecords.it.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-11-2013 om 00:12 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook