11 February 2017 - In 2006 werd Nutty Traxx opgericht. Het afgelopen jaar stond voor het Britse label dan ook in het teken van het 10-jarig jubileum. Om het jaar feestlijk af te sluiten, werd er een album uitgebracht, genaamd Nutty Traxx – Decade Of Darkness. Lees verder »

04 May 2016 - Deze week was de (hardcopy) release van het tweede album van DJ Thera. Na het succes van zijn eerste album dat vooral uitblonk in diversiteit, kondigde Thera aan dat het nieuwe album vooral vast zal houden aan een bepaalde stijl. Lees verder »

26 January 2016 - Op 28 September 2015 kwam op Fusion Records een samenwerking uit tussen twee artiesten die al lange tijd bij het label zaten, maar desondanks nog nooit een collab hadden gedaan. Lees verder »

20 August 2014 - Voor het hardcore anthem van Ground Zero dit jaar hebben de twee hardcore grootheden Ophidian en Hamunaptra hun krachten gebundeld om een duister en sfeervol anthem te maken. Lees verder »

12 December 2013 - Max Enforcer, één van de pioniers van de hardstyle scène komt na anderhalf jaar weer met een solo release. Veel mensen zullen Max Enforcer ongetwijfeld kennen van zijn tijd bij Seismic Records… Lees verder »

23 August 2013 - De Donkey Rollers hebben natuurlijk geen introductie nodig, de act bestaande uit Zany, Jowan , Michel Pollen en MC DV8 is al sinds het begin van de hardstyle een gevestigde naam binnen de scene… Lees verder »

12 July 2013 - Het was juni 2013 en Theracords was ondertussen toe aan haar 99e release. Deze release bestaat uit twee tracks die de stijl van DJ Thera karakteriseren… Lees verder »

23 May 2011 - Ongeveer 3 jaar geleden zag de allereerste release van A² Records het licht. Het sublabel van Scantraxx, wat onder leiding van Alpha² valt, kan een label genoemd worden die een combinatie van rauwe beats met melodieën combineert… Lees verder »

20 September 2010 - Frequencerz zijn al een erg lange tijd bekend, deze jongens tekende een tijd terug al hun contracten bij Fusion. Toch is dit pas hun eerste release bij Fusion. Van een uitdaging kun je wel spreken. Natuurlijk voor Frequencerz, maar ook voor ons om er een review… Lees verder »

13 September 2010 - Deze keer een review over de nieuwe release van de ‘talenten’ van scantraxx namelijk; Krusaders. Dit is na Supernatural de tweede release die ze uitbrengen bij de leider, wat betreft hardstyle-labels, van Nederland… Lees verder »

25 August 2010 - Dirty Workz presenteerde dit jaar hun nieuwe concept, twee grote jump/tek-artiesten als een hardstyle-duo. Een Belg; Coone, die toch wel het voorbeeld is in de jumpscene en een groot Nederlands talent; Fenix, die dit jaar nog een (geweldig) album presenteerde… Lees verder »

23 June 2010 - Deze keer aandacht voor de release “Anxiety / I’m Free” van de Wasted Penguinz, dit Zweedse duo is sinds kort lid van de Scantraxx Crew. Voordat we over hun eerste release op Scantraxx beginnen vertellen we eerst iets over het verleden van deze heren. Lees verder »

21 June 2010 - Het gebeurt weer steeds vaker dat Isaac op grote podia staat en dit is niet voor niets, deze man staat ook wel bekend als de vinder van Hardstyle, zeker in de tijd van Qlubtempo was hij veel te zien en te horen… Lees verder »

13 June 2010 - Gister was het zover, Defqon stond op het programma. Iedereen zat te wachten tot het weer beter zou worden, gelukkig was dit ook zo en kon Defqon gevierd worden met zon en over het algemeen wel lekker weer… Lees verder »

02 June 2010 - Deze week aandacht voor het Bioweapon duo uit ‘Down Under’, die zich deze weken in Nederland bevinden, want ze zijn op een tour. Onverwachts kwam hun nieuwe release vorige week uit. De tweede in korte tijd, want eind april kwam All About Music uit. Lees verder »

26 May 2010 - Bad Habitz, dit duo geeft hun nummers uit op hun eigen label, Bad Habitz Records en dit is de derde release op het label. Ik heb lang nagedacht of ik deze wel moest onderwerpen, uiteindelijk heb ik de beslissing genomen toch dieper op deze twee nummers in te gaan. Lees verder »

19 May 2010 - Na een lange tijd eindelijk weer eens een vinyl review, deze keer is het tijd om de nieuwe release van Tuneboy onder handen te nemen. Deze Italiaan draait al lang mee in de muziekwereld, dit is ook al weer zijn negende release onder Titanic Records, het label waar Tuneboy de laatste jaren… Lees verder »

07 November 2009 - Vroeger waren de vrouwelijke DJ’s op 1 hand te tellen (Dana, Melanie di Tria), vrouwen die zich keihard omhoog moesten knokken en prima skills achter de draaitafels hebben. Echter, tegenwoordig komen ze bijna als paddenstoelen uit de grond schieten in de hardstyle-scene. Lees verder »

27 September 2009 - Voor de eerste keer zat ik te twijfelen welke vinyl ik deze keer ging onderwerpen aan een review. Er zijn namelijke zoveel nieuwe releases geweest de laatste tijd en allemaal kregen ze voor mij persoonlijk al genoeg aandacht op verschillende fora’s… Lees verder »

26 May 2009 - We proberen met grote regelmaat een vinylreview neer te zetten, gemaakt door Dennis aka Mash Deze keer gaan we los met Gentalica – Kaboom/Ready Lees verder »

19 April 2009 - Nu ik dan eindelijk uit mijn bed ben en me na een goede nacht rust op de bank laat zakken om is goed wakker te worden en is rustig wat kansloze afleveringen van Tel Sell te bekijken… Lees verder »

13 February 2009 - In deze rubriek proberen we regelmatig nieuwe vinyls een recensie te geven. In deze 2de aflevering gaan we aan de slag met de nieuwste Crypsis – Statement 1! Lees verder »

28 January 2009 - In deze rubriek proberen we regelmatig nieuwe vinyls een recensie te geven. In deze allereerste aflevering gaan we aan de slag met de nieuwste Killer Clown: Tormented/Silentium! Lees verder »

Hardtraxx op Facebook