Review: Krusaders – Be My Guest / Destructive Acts

Deze keer een review over de nieuwe release van de ‘talenten’ van scantraxx namelijk; Krusaders. Dit is na Supernatural de tweede release die ze uitbrengen bij de leider, wat betreft hardstyle-labels, van Nederland. Met hun eerste release hebben ze nog niet weten te overtuigen dat ze Scantraxx-waardig zijn. Weten ze dit keer zichzelf wel te bewijzen?

Be My Guesthttp://www.youtube.com/watch?v=Njr4keqywDsVerwachting lagen al behoorlijk laag voor deze Krusaders release, al spoedig wordt duidelijk dat dit wat betreft deze track terecht was. De intro is op z’n minst slap te noemen, de sounds klinken allemaal erg leeg, enige goede is dat ze daar dan wel consequent in zijn. Daarnaast wordt er een vocal gebruikt die behoorlijk misplaatst klinkt, het vormt geen geheel, totaal verwaarloosbaar dus. Dit alles resulteert in een vrij futloos begin van deze track, geen spanning…geen verrassing, helaas! Beetje jammer ook dat ze de boel helemaal stil leggen richting de tweede midintro, het haalt het tempo nog verder onderuit en de verandering is miniem te noemen. Kick komt hier iets beter los maar voelt nog steeds ‘hol’ aan.

De daarop volgende melodie is vanzelfsprekend erg vrolijk. Dat is geen kritiek, best aardig gedaan nog. De melodie heeft een aardig up-tempo gehalte. Helaas blijft het niet voor lang interessant en mocht er wel wat meer mee gedaan worden. Vooral een stevige synth was welkom geweest, er zit een lichte kraak in die ik wel kan waarderen, maar verder kan het de melodie niet genoeg dragen. Jammer ook dat er zo weinig variatie is, de track herhaalt zich in de outro gewoon weer en dan heb je het gehad. Krusaders weten opnieuw niet te imponeren en leveren met deze track een simpel (doch iets wat onderhoudend) werkje af, niet meteen scantraxx waardig.
Oordeel: 4,5/10

Destructive Actshttp://www.youtube.com/watch?v=Coa7K2ilN2QDe tweede track van deze release leidt, zoals Be My Guest, ook onder een slappe sound, hier weet de dikke reversed bass het wél goed te dragen. Heerlijk tempo, hier komt de eenvoud goed uit. Er is geen tweede mid, wat wel opvallend is, maar uiteindelijk ook best gemist kan worden. De break is best interessant dankzij de verhalende vocal, leuke opbouw en dito melodie. Weet op alle fronten beter over te komen dan Be My Guest. De synth past ook goed bij dit type melodie, deze is al een stukje dikker geworden. Toch mis ik hier de afwisseling weer een beetje, het is weer wat veel van hetzelfde, de minimale veranderingen volstaan helaas niet. Jammer dat de outro het zonder de reversed bass moet doen. Het wordt nu namelijk pas echt duidelijk hoe groot de bijdrage van die kick was.

Al met al een stuk beter dan Be My Guest, nog lang niet verrassend genoeg, maar het biedt hoop.
Oordeel: 7/10

Het is niet leuk om artiesten af te kraken, maar liever een oprechte mening dan een gekleurde. Uiteindelijk is het een half/half release die de voordeel van de twijfel krijgt, er is werk aan de winkel voor deze heren. Weten ze de lijn van het niveau Destructive Acts door te trekken, dan kijken wij in ieder geval ongeduldig uit naar de volgende release!

Be My Guest: 4,5/10
Destructive Acts: 7/10

Toch krijgt deze release als eindoordeel de voordeel van de twijfel en ronden we deze af naar boven.

Eindoordeel: 6/10

Deze release is te koop op Hardstyle.com

Review door Joey ”Showey” van der Linden en Jeroen “TonyT” Toonen



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-09-2010 om 17:10 door Jor-D | Translate:

Reacties (60)

Plaats reactie
Oxbow 13-09-2010 @ 17:12:26

krusaders :cry: dit mag gewoon niet eens beoordeeld worden zo slecht als dit is

katamaran 13-09-2010 @ 17:14:51

vind ze beide ook niks :(

Deviate 13-09-2010 @ 17:15:14

mee eens,
het is nog niet goed, maar al beter dan de vorige release!
Hopen voor ze dat ze kunnen blijven groeien!

Qre8ive 13-09-2010 @ 17:18:12

Hoe beoordelen jullie of iets “scantraxx waardig” is? Ben wel benieuwd naar zoiets :P

Envious 13-09-2010 @ 17:20:43

mee eensch

dutch_hardstyle 13-09-2010 @ 17:24:56

vind ze allebei wel nice gelukt hoor!
jullie hebben ook overal iets op te zeiken

Absolutsen 13-09-2010 @ 17:26:07

Behoorlijk subjectief.. Ik geef Be My Guest een hoger cijfer. Maar hé.. Dat is mijn mening! :)

Showey 13-09-2010 @ 17:31:14

Jullie vroegen vorige keer om een iets kritischer review, kijk nou!

wildenberg 13-09-2010 @ 17:34:35

Dit zijn echt van die platen die je een paar keer gehoord moet hebben.
Had ik met Reinvented en Secret Socieeties ook.
Vooral Destructive Acts word op den duur echt vet, ten minste bij mij!

TkTT 13-09-2010 @ 17:41:04

Ik vind ze nog best wel lekker klinken :D

Teuntjes 13-09-2010 @ 17:55:01

Ik vind ze allebei ook wel lekker eigenlijk…

Vind be my guest beter als destructive arts

Meph0 13-09-2010 @ 18:05:39

De intro’s en outro’s zijn vrij leeg, maar de climax van vooral Be My Guest, vind ik echt fantastisch eigenlijk. Heerlijke melodie en een lekkere drive. Maar aan de intro’s en outro’s mogen ze wel wat doen, die zijn zo ontzettend saai (reversed bass is lekker though in Destructive Arts).

Titatovenaar 13-09-2010 @ 18:10:37

Vind het de beste release op Scantraxx sinds tijden, eigen sound, leuke drive en alles zit erg goed in elkaar:)

ComingHard!RealHard! 13-09-2010 @ 18:31:40

Dat vrij leeg snap ik niet helemaal, iedereen zei dat ook bij Supernatural.. Ik vind het allemaal wel mee vallen.
Die vocals van Be My Guest vind ik trouwens wel lekker.

Be my guest knal live lekker door!
Deze release krijgt van mij toch en 7!

M-Blastz 13-09-2010 @ 18:37:59

zo praten oven de krusaders en dan wel de dode pinquings de hemel in prijzen.
ik snap het niet helemaal…

TheHarder 13-09-2010 @ 18:41:30

+1

SoundTunerZ 13-09-2010 @ 19:03:06

Sorry maar ik vind die review van jullie echt slecht. Ik luister de track terwijl ik t lees en ik vind dat er gwn vrij weinig van klopt van wat jullie zeggen. Ik hoor in beide tracks bijv toch echt niet veel verschil qua niveau terwijl de beoordeling van jullie toch anders doet lijken. Vond anderen beter.

Nego 13-09-2010 @ 19:08:13

Zeer zeer matige review als je mij vraagt. Praten over zwakke synths waar deze niks anders dan kracht uitstralen.

Dit is in mijn ogen alles behalve een objectieve mening.

Inno 13-09-2010 @ 19:58:24

Ben het wel eens over de intro van Be my guest. Die kick klinkt vrij ‘dof’ en mist kracht. In de mid-intro vind ik de kick wel lekker en dat maakt een boel goed :)

De climax van Be my guest is gewoon lekker, die synths zijn helemaal niet zwak en die kick klapt er best lekker op. Die vind ik gewoon lekker, niet zodanig gepitched dat het storend is!

Wat betreft Destructive Arts klopt jullie review verder wel (naar mijn mening). Het is gewoon een lekker plaatje.
Al vind ik zelfs dat Be my guest iets meer ‘power’ had.

Ik vind deze tracks beter dan de gemiddelde Headhunterz of Wildstylez productie tegenwoordig, dus ik zou juist zeggen dat ze het niveau van Scantraxx (zeker in de toekomst) misschien juist wel omhoog schroeven :)

Hidden Source 13-09-2010 @ 20:20:18

Eerst vond ik Be My Guest wel leuk, maar ik ben deze release nu echt zat >.<

TonyT 13-09-2010 @ 20:45:35

”Zeer zeer matige review als je mij vraagt. Praten over zwakke synths waar deze niks anders dan kracht uitstralen.

Dit is in mijn ogen alles behalve een objectieve mening.”

Een objectieve mening bestaat simpelweg niet, 100% contradictie wat je hier noemt. Een mening is altijd subjectief. Het kan dus gebeuren dat er eens een review tussenkomt waar je het totaal niet mee eens bent, maar leuk dat jij ze wel krachtig vind, wij kopen het niet.

”zo praten oven de krusaders en dan wel de dode pinquings de hemel in prijzen.
ik snap het niet helemaal…”

Er zit een groot verschil tussen beide kanten, de Wasted Pinguinz produceren met veel meer klasse en overtuiging, maken intro’s die verrassen en vallen simpelweg meer op.

Simizle 13-09-2010 @ 20:50:32

Ik vind ze goed!

Ik zeg 6 en 7 :)

TonyT 13-09-2010 @ 20:54:31

Wel leuk (en opvallend) hoe 50/50 deze kritiek ontvangen wordt, iig een stuk interessanter dan weer met z’n alle aan de zelfde kant. We staan nog altijd open voor tips wat betreft de releases die jullie zelf interessant vinden!

Titatovenaar 13-09-2010 @ 21:16:05

Synths kun je gewoon objectief beoordelen, jullie vergeten alleen in jullie review jullie mening te geven maar proberen het te brengen als feiten. En die zijn op verschillende punten gewoon onjuist (n)

TonyT 13-09-2010 @ 21:19:07

Dus jij verwacht dat een recensent in elke zin ”ik vind” (of in dit geval ”wij vinden”) schrijft? Dat spreekt natuurlijk voor zich, dat WIJ dat VINDEN. We presenteren uiteraard niets als een feit, dat is slechts jouw foute opvatting. Lees anders enkele reviews in tijdschriften, dan zul je zien dat het een totaal overbodige aanduiding is.

Daarnaast kun je de synths helemaal niet objectief beoordelen, wat je zelf nogmaals bevestigd aangezien jouw mening anders is dan die van ons daarover…subjectiviteit alom.

Martinos 13-09-2010 @ 21:23:57

@ TonyT: De Wasted Penguins zijn ook klote ;) Deze release is ook niet heel bijzonder te noemen inderdaad, daar heb je dan wel weer gelijk in.

Voor de rest moeten mensen die reviews gewoon niet te serieus nemen. Het is een mening… je HOEFT het er niet mee eens te zijn.
(Sterker nog: ik ben het er bijna nooit mee eens, maar dat is weer een ander verhaal)

Titatovenaar 13-09-2010 @ 21:26:23

Uiteraard kun je een synth wel goed beoordelen, net zoals je kicks goed kunt beoordelen. Of je ze leuk vind is iets anders maar deze tracks hebben volle synths en zijn zeker niet leeg :)

TonyT 13-09-2010 @ 21:27:24

Bedankt voor je begrip Martinos ;) . Het blijft een mooi iets natuurlijk, een verschil in mening (yeah, een dik vet cliché ! ). Als je het er niet mee eens bent horen we het even graag als wanneer je het er wel mee eens bent (mits met argumenten natuurlijk! vergeet vooral niet dat niets objectief is wanneer het op kunst aan komt, of dit geval kitsch ;) ).

Het is al zoals Martinos zegt; het zijn geen feiten maar slechts de mening van 2 users.

” Of je ze leuk vind is iets anders ”
Is helemaal niet anders, dat is de essentie van een review schrijven, hoe ervaar jijzelf de track en de verschillende technische elementen, daarbij komt het altijd neer op subjectiviteit. Wat jij nu doet is beweren dat het feitelijk onjuist is dat wij de synth niet waarderen, je maakt je dus schuldig aan je eigen verwijt.

Showey 13-09-2010 @ 21:32:29

en zo erg valt de kritiek op synths ook wel weer mee:
”De synth past ook goed bij dit type melodie, deze is al een stukje dikker geworden. Toch mis ik hier de afwisseling weer een beetje, het is weer wat veel van hetzelfde, de minimale veranderingen volstaan helaas niet. ”

Wees nou eerlijk, deze synths zijn slapper vergeleken met zowat alle andere scantraxx-platen.

TonyT 13-09-2010 @ 21:33:33

Prophet platen uitgezonderd ;)

Showey 13-09-2010 @ 21:36:43

Suggesties volgende release? Wij zaten te denken aan de nieuwe Frequencerz, laat even weten wat je daarvan vind. ^^

SoundTunerZ 13-09-2010 @ 21:39:16

ja die kan alleen maar positief zijn :P

tropical1990 13-09-2010 @ 21:39:17

Goede tracks! maar zeer zeker mogen deze artiesten werken aan een aparte style!
er zit geen qlimax in bijde tracks. Er blijven geen dingen in mijn hoofd zitten.

Als je tegenwoordig gewaardeerde hardstyle wil maken!
Maak het HARD en Maak een melodie niet te moeilijk! voorbeelden?

Psyko Punkz!
Zatox!

Maar dat wil niet zeggen dat deze tracks niet goed zijn! Een Releas is goed verdiend!

Titatovenaar 13-09-2010 @ 22:23:47

nr #1 op hardstyle.com trouwens :p

Qre8ive 13-09-2010 @ 22:27:24

@Showey:

Wat Tita probeerd te zeggen is dat jullie aangeven dat de synths in de tracks leeg zijn… terwijl ze dat technisch gezien niet zijn. Beetje hetzelfde als tegen een doos vol appels zeggen dat er niets in zit ;) .

Overigens heb ik nog geen antwoord op de vraag die ik stelde….

TonyT 13-09-2010 @ 22:31:16

”Hoe beoordelen jullie of iets “scantraxx waardig” is? Ben wel benieuwd naar zoiets :P”
Door het te vergelijken met de rest afkomstig van het label, natuurlijk..

”terwijl ze dat technisch gezien niet zijn”
Pure onzin om dit zo te brengen, subjectiviteit mensen…subjectiviteit. Jouw waarheid is niet dé waarheid.

Inno 13-09-2010 @ 22:47:37

@ Tropical1990

Vind ze toch wel een beetje een aparte style hebben tbh.

De melodietjes van Zatox en Psyko punkz zijn anders ook niet de makkelijksten. Zijn toch de melodieuze artiesten onder de minder softe hardstyle. Soms met een tweede stem er in zelfs, en met meerdere varianten op de melodie binnen dezelfde akkoorden.

En beide tracks hebben gewoon een climax.

Qre8ive 14-09-2010 @ 10:30:43

@TonyT… Als iets technisch gezien niet leeg is, dan is dat objectief en zeker geen onzin.

En vergelijken met de rest van het label… alleen omdat het misschien nog niet op het niveau van DBSTF, HHZ, e.d. is…. bepaald dat gelijk dan maar dat ze niet waardig zijn voor een label als Scantraxx? Daarmee geef je dus aan dat producers daar alleen bij mogen komen als ze al op dat niveau zitten. Dat een label als Scantraxx dus geen producers mag aannemen die wellicht nog wat moeten leren, maar die met wat hulp er zeker wel komen.

Lyst 14-09-2010 @ 12:51:50

Ik weet niet hoe jullie je reviews willen lezen.. Schijnbaar iets als dit:
De track begint met kicks en een synth, vervolgens komt er een break met daarna een climax bestaande uit kicks en een synth, dit alles wordt gevolgd door een outro.

De rest is allemaal subjectief en relatief, wat voor de een vol is, is voor de ander bij lange na niet vol, wat voor de een hard is, is voor de ander bij lange na niet hard. Voordoen dat jouw interpretatie van een volle synth objectief is, is net zo goed onzinnig. Een review is en zal altijd subjectief blijven. Dus waarom je het nodig vind om een review aan te vallen op gebrek aan objectiviteit, snap ik niet helemaal. En het is helemaal komisch als je je achtergrond bekijkt :P

Jubka 14-09-2010 @ 16:33:10

Krusaders :cry:

TonyT 14-09-2010 @ 16:37:27

@Lyst, geen speld tussen te krijgen :) .

”En vergelijken met de rest van het label… alleen omdat het misschien nog niet op het niveau van DBSTF, HHZ, e.d. is…. bepaald dat gelijk dan maar dat ze niet waardig zijn voor een label als Scantraxx? Daarmee geef je dus aan dat producers daar alleen bij mogen komen als ze al op dat niveau zitten. Dat een label als Scantraxx dus geen producers mag aannemen die wellicht nog wat moeten leren, maar die met wat hulp er zeker wel komen.”

Alsof dat buiten beschouwing is gelaten..het heeft op dit moment nog alles te maken met potentie, en die zien wij vooralsnog niet in hun. En of iets vol is of niet is geen technisch feit maar slechts een voorkeur.

Qre8ive 14-09-2010 @ 19:20:36

@Lyst:
De schrijfstijl is objectief, dus dan kun je van mij een reactie ontvangen dat het objectiviteit mist. Je kunt geen review schrijven waar je objectief ergens over praat en er dan achteraf zeggen dat mensen het maar subjectief moeten zien. Zeker gezien het in tekst is.

Ik zeg overigens ook niet dat mijn interpretatie objectief is, ik zeg dat wanneer iets technisch zo is dat het wel objectief is. Als ik een track door een analyzer haal en erachter kom dat de pieken op +0,2 dB uitkomen, dan is dat objectief en zeker geen mening.

D-tail 14-09-2010 @ 19:33:26

het gaat toch om kwaliteit van de track? en niet om wat je er van vind? het gaat in een review niet om een mening, naar mijn mening.. maar of iets past in de markt waar het gereleased word.. en naar mijn mening doet deze release dat wel, boven mijn verwachting zelfs.

ik krijg het idee dat het hier meer om gaat wie de mooiste uitspraken heeft of duurste woorden gebruik ipv echt pure passie.
leren respect hebben voor iemand zijn creatieve uiting.
ik vind de schilderijen van van gogh ook schijt, maar toch was het een bekend kunstenaar.. begrijpen jullie dit een beetje?
probeer een beetje te kijken naar wat echt belangrijk is.

ik vind het belangrijk dat er producers zijn die lekker hun eigen ding doen, en zo veel variëren dat er voor ieder wat wils is.

TonyT 14-09-2010 @ 19:36:47

”De schrijfstijl is objectief, dus dan kun je van mij een reactie ontvangen dat het objectiviteit mist. Je kunt geen review schrijven waar je objectief ergens over praat en er dan achteraf zeggen dat mensen het maar subjectief moeten zien. Zeker gezien het in tekst is. ”

Lees nou eerst eens wat magazines waarin gereviewed wordt, is dezelfde stijl. Jouw opvatting van onze uitingen is gewoon verkeerd, als wij verklaren dat het subjectieve bedoeling heeft moet je dat van ons aannemen, wij weten zelf het beste wat onze intenties zijn.

Als jij van ons verwacht dat we constant ”wij vinden” in elke zin stoppen om maar duidelijk te maken dat dit onze mening is, dan hou ik nu meteen op met discussiëren want dat is behoorlijk kansloos en stupide. Een vanzelfsprekend feit heet dat.

”het gaat toch om kwaliteit van de track? en niet om wat je er van vind? het gaat in een review niet om een mening, naar mijn mening.. maar of iets past in de markt waar het gereleased word.. en naar mijn mening doet deze release dat wel, boven mijn verwachting zelfs”

Dus niet. Een review bestaat altijd(!) uit de mening van de recensent. Zoek het anders even op via google o.i.d

emielos 14-09-2010 @ 19:38:18

het kan aan mij liggen hoor. maar ik heb het gevoel. dat als je me my guest vergelijkt
met de be my guest in de hardstyle top 40 September 2010. gaat degene in de hardstyle
top 40, ietjes sneller. en zijn de tonen ook ietjes hoger. nogmaals kan aan mij liggen,
maar wellicht zijn er meer mensen die zoiets opmerken.

Qre8ive 14-09-2010 @ 19:43:14

Emielos… de Hardstyle Top40 is gemixt van 150 BPM tot 155/156 BPM, waardoor de snelheid en toonhoogte van tracks dus anders kan zijn dan het origineel :) . Wat overigens bij elke djset zo is :P

Qre8ive 14-09-2010 @ 19:48:52

@TonyT:
De meeste subjectieve reviews die ik lees is wel ergens duidelijk te lezen dat het om een mening gaat. Dat mis ik in deze review. Als gebruik je maar 1x “ik vind” in de eerste of laatste zin van een review, dat zet gelijk de toon voor de rest van het bericht.

TonyT 14-09-2010 @ 20:01:56

Als jij (en misschien nog iemand) zo’n bevestiging nodig heeft.. dan zullen we het overwegen ;) .

Qre8ive 14-09-2010 @ 20:38:08

Nog een tip :P.

Bijvoorbeeld in de eerste regel “Verwachting lagen al behoorlijk laag voor deze Krusaders release, al spoedig wordt duidelijk dat dit wat betreft deze track terecht was.”. Schrijf daar ook van wie de verwachten zijn, op deze manier veronderstel je ook dat iedereen al lage verwachtingen heeft waardoor het krom staat of verkeerd opgevat kan worden :P

Zo ook bij het stukje “Dat is geen kritiek, best aardig gedaan nog.”, daar kan je beter van maken” Dat is geen kritiek, het is nog best aardig gedaan.”. Ik weet het… dat laatste is een beetje miereneuken, maar het principe is hetzelfde als die eerste zin… de zin is niet afgemaakt. :P

emielos 14-09-2010 @ 20:53:01

qre die gemixte vind ik fijenr klinken als orgineel als ik zo eerlijk mag zijn:P vooral met volume
vol open:P

Vaims 15-09-2010 @ 15:39:22

Echt vreemd dat Be My Guest slechts een 4,5 krijgt. In mijn ogen een van de meest afwijkende tracks van de laatste tijd. Een track die blijft hangen en er uitpspringt. Dat eentonige gedreun van B-Front krijgt zeker weer een 9…

TonyT 15-09-2010 @ 16:50:57

B-front steekt er technisch ver bovenuit. Maar waarom je hem er nou bij pakt? Ben trouwens wel benieuwd waarom je hem zo afwijkend vind van de rest..

Lyst 16-09-2010 @ 14:57:23

Meest afwijkende track van de laatste tijd xD
Ik weet niet wat voor meuk jij luistert, maar dit soort intro’s ben ik echt dood mee gegooid, de melodie is alles behalve bijzonder, laat staan vernieuwend en voordat ik het nummer hoorde wist ik al dat de pitch in de kicks in de climax omhoog gingen. Het is allemaal zo voorspelbaar en allemaal meer van hetzelfde.
Afwijkende tracks zijn bijvoorbeeld delete – eternal, the machine – audiobot of tuneboy – ombrello maledetto.

Klementino 16-09-2010 @ 22:28:54

Ik ben het wel vaker niet eens geweest met je reviews, maar deze keer vind ik de reviews echt waardeloos… Ik zal jouw review eens reviewen(klinkt ingewikkeld, maar dat valt best mee):

1. Ik vind dat je dezelfde slappe kritiek gebruikt als de mensen die er bekend om staan scantraxx te bashen. Je onderbouwt de kritiek steeds met dezelfde lsappe argumenten… de kick is te hol, het klinkt te leeg… luister deze tracks nou eens een paar keer en denk er eens niet aan of het zus is gemaakt of zo. Geef je gevoel van de track ook eens een plek in de review en de cijfers. Jij beoordeelt naar eigen kunnen de tracks alleen technisch. Beoordeel ze is ook een emotioneel en tel die conclusies bij elkaar op. Pas dan weet je of iets een goede track is of niet.

2. Je zegt zelf dat je heel objectief bent gebleven maar je geeft wel aan dat je dit keer kritischer gereviewed hebt dan de vorige keer… dus je beweert het tegendeel van je eigen gelijk. Wat klopt er niet?

Zo zou ik bijvoorbeeld Be My guest kort reviewen, voor een echte review moet ik natuurlijk meer onderbouwen. Ik heb hier slechts aangegeven hoe ik een track beoordeel en onderbouw het cijfer ook nog een beetje.

Be My guest:
- Technisch: zit het goed in elkaar, het is misschien niet revolutionair, maar technisch kun je er weinig op aan merken. Cijfer: 6/10
Emotioneel; het is echt een nummer dat je keer op keer afspeelt, als je het een kans geeft door te dringen in je hersenen. Je krijgt het dan ook niet meer uit je kop. Ik krijg een zeer goed gevoel bij. Cijfer: 8,5/10
-Eindcijfer: 6+8.5=14.5 , 14.5/2= 7.3/10

Lyst 17-09-2010 @ 15:29:55

Korte samenvatting:
Aangeven waarom je een track wel of niet mooi/goed vind, door middel van argumenten als holle kicks of het klinkt te leeg, is slappe kritiek.
En “ik krijg er een goed gevoel bij dus 8,5″ zijn argumenten van de bovenste plank.

Juist :roll:

Pithune 18-09-2010 @ 13:44:49

gaat nergens over deze review

TonyT 19-09-2010 @ 11:33:08

”2. Je zegt zelf dat je heel objectief bent gebleven maar je geeft wel aan dat je dit keer kritischer gereviewed hebt dan de vorige keer… dus je beweert het tegendeel van je eigen gelijk. Wat klopt er niet?”

Begrijpend lezen is duidelijk niet je sterkste kant, ik ga er dan ook maar niet verder meer op in. Lachwekkend.

”En “ik krijg er een goed gevoel bij dus 8,5″ zijn argumenten van de bovenste plank. ”
Haha inderdaad :D

Antraxus 26-10-2010 @ 23:47:13

Ik vind de releases vrij goed, Je moet wel beseffen dat de Krusaders nog niet zo heel lang op top niveau produceren ze zijn pas een klein tijdje bezig en als ze beter worden kunnen ze inderdaad het niveau van scantraxx nog wel is omhoog schroeven.
Dit is veel beter als de ”Bekende Producers”

JannickF 25-03-2011 @ 09:50:47

Be my guest is toch echt een van m’n favoriete tracks….

teupie 28-04-2011 @ 22:10:44

wat een redelijk negatief getinte reacties!
Dit zijn toch 2 aardige SUPER platen, maarja dat is mijn mening!

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook