Aftermovie Decibel Outdoor Festival 2013

Decibel Outdoor Festival 2013 is vastgelegd door verschillende camera’s. b2s heeft de allerdikste beelden eruit gefilterd en samengesmolten tot een aftermovie. Wil je Decibel nog een keer herbeleven of was je er niet bij en ben je toch benieuwd naar de beelden? Bekijk dan hier de officiële aftermovie.

YouTube Preview Image

Photogallery
Tijdens Decibel zijn er door verschillende fotografen vette foto’s
gemaakt! Ben je benieuwd of jij erop staat of zou je graag nog een keer alle spetterende stages van het festival willen bekijken? Klik dan hier voor de complete photogallery.

Soundcloud
b2s heeft gedurende het hele festival live sets van alle area’s opgenomen. Een aantal hiervan zijn al te vinden op Soundcloud, maar de komende tijd zullen er nog meer geplaatst worden. Houd hiervoor de b2s socials goed in de gaten en geniet nog eens na van deze geweldige dag! Soundcloud.com/officialb2s

Instagram
Zoals eerder vermeld heeft b2s tijdens en na Decibel volop foto’s van het festival en het weekend op de Facebookpagina en b2s website geplaatst. Daarnaast zijn er ook nog exclusieve foto’s op Instagram geplaatst. Heb je deze gemist? Bekijk ze dan hier terug!

More soon
De spectaculaire eindshows van de Decibel en Pussy lounge stages zijn vastgelegd door b2s en zullen binnenkort als dikke showsmovies worden uitgebracht. Ook de soundcloud zal de komende tijd bijgevuld worden met sets van Decibel, En alsof dat niet genoeg is komt b2s ook nog met de extended aftermovie van het Decibel outdoor festival.
Maximaal nagenieten, dus houd de b2s kanalen goed in de gaten!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-08-2013 om 11:48 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Spitta 27-08-2013 @ 13:29:01

Jammer dat er geen dvd komt!!

Maar bij het zien van deze beelden wil ik wel graag weer terug!

Hyperactive 27-08-2013 @ 15:22:02

Waar zie jij dat er geen dvd komt?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook