Coone – The Challenge: Album preview

In de gehele maand maart kon je de voortgang van Coone z’n album “The Challenge” hier op Hardtraxx volgen. Deze week heeft Coone een preview van het album online gezet op YouTube, en deze is hier te bekijken.

YouTube Preview Image

Aanstaande zondag 24 april is de officiële release party van het album in Highstreet te Hoogstraten (België)



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-04-2011 om 11:26 door Jor-D | Translate:

Reacties (41)

Plaats reactie
D-tone 20-04-2011 @ 11:40:17

Geniaal!

zin in het album :D

Mol 20-04-2011 @ 11:57:49

Nee, niet echt boeiend album. 13 in een dozijn tracks. Wel knap dat het in korte tijd gemaakt is.

Bas de Vogel 20-04-2011 @ 12:00:53

Wat mol zegt, al kan je bij coone ook niks anders verwachten

Maestro N 20-04-2011 @ 12:09:23

Ik vind het album echt onverwachts goed, heb maar 2/3 nummers het gevoel van een 13 in een dozijn track, en albumfillers houd je altijd.

LeroyP 20-04-2011 @ 12:10:09

Heeeeerlijk!!! Kan niet wachten tot ie uit is:D

MRTN 20-04-2011 @ 12:24:00

Zit wel wat bij, maar ik schaf deze cd niet aan :(

Insigniaz 20-04-2011 @ 12:32:09

verassend goed voor coone’s doen!

sankara 20-04-2011 @ 12:36:54

eig zijn ze allemaal wel lekker, met enkele nog lekkerdere uitschieterrs :D

D-Teq 20-04-2011 @ 12:47:17

Netjes Coone :D

atemi 20-04-2011 @ 12:49:39

Lekker zomers album!

bob marok 20-04-2011 @ 12:59:35

Zo veel respect gekregen voor deze man! En vind de tracks stuk voor stuk erg goed! :D Zin in het album :)

De boaa 20-04-2011 @ 13:57:57

Denk dat ie prima meekan in de zomer!!

Helya 20-04-2011 @ 14:00:23

Deze kerel heeft toch al heel wat bereikt in zijn Belgisch levendje! RESPECT ;)

Sandr91 20-04-2011 @ 14:35:48

Lekker man, nog 4 dagen! :cool:

Maximum 20-04-2011 @ 15:10:52

Coone fucking held! _O_

No Fearzz 20-04-2011 @ 15:11:00

Top album!! (l) Ben benieuwd wanneer hij bij me in de bus ligt, omdat hij helemaal uit belgie moet komen… :cool:

Stokbrood 20-04-2011 @ 15:56:01

Zijn helaas maar 3 plaatjes ofzo die me aanspreken. De rest zijn standaard Coone tracks die mij niet aanspreken. Kan je de tracks ook los aanschaffen of moet je het hele album kope? :$

Twan0 20-04-2011 @ 16:44:39

:D doet ie effe hoor zeer veel respect zouden er meer moeten doen dit!

SoundTunerZ 20-04-2011 @ 17:23:09

@ Stokbrood

Lijkt me wel toch? Bijna ieder album heeft wel losse samplers. Maar aan de andere kant zou het idd zo kunnen zijn dat ie besluit bij deze dat niet te doen omdat ze al unmixed zijn. Maar het lijkt me wel logisch dat er dan alsnog gewoon samplers uit komen.

semtex 20-04-2011 @ 17:26:27

zker goeie cd!
beter komt die snel binen ^^

Woebe 20-04-2011 @ 18:31:05

Mooi afgerond filmpje en album word zeker aangeschaft! :D

back2daparty 20-04-2011 @ 19:08:00

Echt vet album dit, heb alles gevolgd en zodra het geld weer binnen is komtie bij de collecit :D

addicted2thakicks 20-04-2011 @ 19:42:25

aanwezig op de release :D het album gaat knalleeuuu alleen de hardcore track die ertussen zit klinkt niet zoo fantastisch maar blijft een knalleeeur !

WIJNUH 20-04-2011 @ 20:01:54

Die Evil Activities Remix wordt toch weer zo’n standaardplaatje.
Verder zit er wel wat leuks bij en is het wel een goed album, maar ook niet zo denderend.
Schaf hem ook niet aan denk ik, maar ik twijfel nog een beetje.

C-Mind 20-04-2011 @ 20:22:08

Music is our universal language :woot:

teupie 20-04-2011 @ 21:26:45

bijna alles klinkt wel heel erg lekker!!

Dragenser 20-04-2011 @ 21:39:28

Die met B-front lijkt me echt wel vet. hier er en daar lijken wel wat, maar vind het niet waard om alleen te kopen voor 1 of 2 tracks die me aanspreken.
Maar voor de rest is het snel in elkaar gezet en dat geeft wel wat respect :)

Soundscrollerz 20-04-2011 @ 23:28:02

Love the Reverse bass in Moments Of Creation
Open up the truck pops
words will be a wel know track for events
traveling the summer track
Audio Attack lekker veel energie!
D.W.X lekker rocken :)

Top album eigenlijk hoor! Verbazingwekkend lekker eigenlijk! Zie hem verschijnen hopelijk de 24,
Lekker voor in de auto overal waar ik heen moet voor werk :)

Toppie!

Lyst 21-04-2011 @ 09:37:38

Meer van hetzelfde.
En die pitchkicks, blije melodietjes, breaks en wannabe stoere neger vocals wordt ik ook nu ook niet bepaald opgewonden van.

The-Prelude 21-04-2011 @ 10:19:38

track 4 (l)

Larsjaah 21-04-2011 @ 13:34:13

Niet echt een boeiend album! De track met B-front vind ik wel echt een klapper.
Die vocals irritireren me zelfs. Volgende keer moet Coone meer tijd nemen voor zijn tracks want hij kan het opzich wel!

[O_O] 21-04-2011 @ 14:26:46

Echt respect voor hem :)
zitten echt lekkere nummers tussen (l)

nickhardstyle 21-04-2011 @ 17:22:32

Kan iemand mij vertellen wanneer Musical Notez is gemaakt? Niet in de episode gezien.

Kettingzaag 21-04-2011 @ 18:31:27

Vind het ook verbazingwekkend goed nog allemaal :)

izestorm 21-04-2011 @ 20:12:33

@WIJNUH
Hoe kun je dat zeggen. Er is bijna niks van die plaat te horen…

izestorm 21-04-2011 @ 20:17:45

@WIJNUH
Daarnaast…. wat verwacht je van een album wat in 30 dagen is gemaakt..? Het album is meer dan ik en de meeste hier hadden verwacht toen de Challenge begon. Of heb ik ongelijk..? Respect voor Coone.

San Miquel 21-04-2011 @ 22:24:58

Heel vet album… vooraf zeker niet gedacht!
Coone _o_

hunterx44 23-04-2011 @ 16:49:48

Toch jammer dat Audio Attack in deze preview minder goed is dan in de andere :( Maar netjes! Zitten er maar 3 bij die ik niet meer wil horen :p

Addo 24-04-2011 @ 13:46:53

Titel van nummer 2 is verkeerd gespeld,
staat een L te weinig >.<

D.W.X klinkt echt heel goed!

Moment of Creation doet me om een of andere reden ENORM denken aan de stijl van Project One een tijdje geleden.

populous 25-04-2011 @ 20:32:42

Hopelijk heeft coone inspiratie opgedaan en veel geleerd. Prima album hoor, maar ik denk dat ik hem niet erg lang ga beluisteren… ;)

Bananenboot 26-04-2011 @ 23:45:41

Ja klopt na een paar keer begin je er al wel een paar zat te worden, maar daar staan D.W.X en audio attack weer tegenover

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook