Q-BASE 2012: Trailer en line-up

In het westen van Duitsland, vlak over de Duits-Nederlandse grens, ligt een verlaten Britse luchtmacht basis. Verborgen tussen de bomen en afgravingen van Weeze zijn enkele oude vliegtuig hangars, bunkers en munitie-depots te ontdekken. Eén keer per jaar komen hier tientallen duizenden muziekliefhebbers samen met één gezamenlijk doel: Fight for your right to rave. Dit is de afsluiter van het harde festivalseizoen: Q-BASE.

YouTube Preview Image

Op zaterdag 8 september 2012 zal het startschot gegeven worden voor een 14 uur durende festivalmarathon. Tot zondagmorgen 7:00 uur schudden de bunkers & hangars op haar grondvesten als Q-dance je op het beste van de harde stijlen trakteert.

Q-BASE biedt voor elk wat wils. De liefhebbers van hardstyle kunnen terecht bij de hangar, open air en in de bunker van Fusion en Dirty Workz. Wil je een tandje harder? Dan kan je terecht bij Thunderdome of de bunkers van United Schranz Board (USB) en Prspct vs Prspct XTRM. Verbreed je graag je muzikale horizon? Dan bieden QULT en KAPUTT! je een goed alternatief met de opkomende genres electro-techno en dubstep.

Net als vorig jaar heeft elk label vanuit haar achterban een toonaangevende artiest naar voren geschoven, die het label op muzikaal gebied zal vertegenwoordigen. Zo is er een groep van zeven acts gevormd die dit jaar garant staat voor de soundtrack van Q-BASE 2012. Elke producer heeft het thema op eigen wijze vertaald naar een anthem. De volgende artiesten zijn verantwoordelijk voor de anthems.

Frontliner – Q-dance
Zany – Fusion
Psyko Punkz – Dirty Workz
Endymion – Thunderdome
Waldhaus – United Schranz Board (USB)
Limewax vs Thrasher – Prspct vs Prspct XTRM
Henzel & Disco Nova – QULT

Check hier de line-up. Houd ons in de gaten voor de release van de officiële Q-BASE anthems.

Kaarten voor Q-BASE zijn te koop op Q-dance.nl en in alle filialen van Primera. Regel ook meteen je vervoer: Event Travel organiseert vanuit heel Nederland busreizen naar Q-BASE. Kijk voor meer info op www.eventtravel.nl.

Houdt Q-dance.­com/­Q-BASE of de social media in de gaten voor de laatste updates over Q-BASE. Check hier de facebook eventpage. De officiële hashtag van Q-BASE 2012 is: #QB12Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-06-2012 om 16:39 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Nelisnils 23-06-2012 @ 16:55:39

Yeaahh. Net terug uit Amerika dan. Heen dus !

Randleman 23-06-2012 @ 17:34:51

Whooyah.., Zany anthem wordt zeker _0_

Khadber 24-06-2012 @ 16:47:31

Zany!! :)

SmauGii 27-06-2012 @ 14:53:56

MASSIVE! ik ben in de hangar te vinden die avond. Eindelijk weer eens TAT en TBY live op volle kracht.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook