Qlimax 2009: DVD Previews

Q-Dance heeft op zijn youtubeaccount een aantal previews gezet van de Qlimax DVD. Bekijk ze hier!

Isaac:
YouTube Preview Image
Track:
DJ Isaac – On The Edge (mixed with Red Hot Chili Peppers – Other side)

A-Lusion:
YouTube Preview Image
Track:
Scope DJ – Mashed Vol.1

Davide Sonar:
YouTube Preview Image
Track:
Davide Sonar – Believe

Brennan Heart:
YouTube Preview Image

Track:
Brennan Heart – Just As Easy (SMD ft. Wildstylez Remix)

Technoboy:
YouTube Preview Image

Track:
Headhunterz – Rock Civilization (Technoboy remix)

D-Block & S-Te-Fan:
YouTube Preview Image

Track:
D-Block & S-Te-Fan – Nature Of Our Mind (Qlimax 2009 Anthem)

Headhunterz:
YouTube Preview Image

Track:
Headhunterz – Psychedelic

Noisecontrollers:
YouTube Preview Image

Track:
JDX ft. Sarah Maria – Live The Moment
Noisecontrollers – Crump (Edit)

Deepack:
YouTube Preview Image

Track:
Deepack – The Prophecy (2009 remix)

Noize Suppressor
YouTube Preview Image
Track:
Mad Dog & Noize Suppressor – Fire
Noize Suppressor – Nobody Likes/Wohoo
Noize Suppressor – Fingherz



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-12-2009 om 13:16 door Khadber | Translate:

Reacties (69)

Plaats reactie
Nick 19-12-2009 @ 13:21:15

Was er al zeker van dvd te kopen zoals elk jaar, maar nu helemaal!;)

Bellator 19-12-2009 @ 13:22:12

nicee ^^

johnlienden 19-12-2009 @ 13:30:32

typo: Davide Sonar – Believe ;)

Jesper-HardBeatz 19-12-2009 @ 13:33:52

http://www.youtube.com/watch?v=rx8tr1-MkN8

Brennan Heart – Just As Easy (SMD ft. Wildstylez Remix)

maarten1410 19-12-2009 @ 13:41:19

Ik wil teruhuuggg :cry:

niels 19-12-2009 @ 13:41:25

nog eve wachte en de rest staat er ook op, zitte al aan 5/10 :d

Q-dance4live 19-12-2009 @ 13:46:38

MAGA!!!!!!!!

Ik wil terug in de tijd!!!!!!!!

Saimen 19-12-2009 @ 14:00:09

Zucht, wat was het toch vet! :D
Inderdaad, konden we maar terug in de tijd!!!

Kepro 19-12-2009 @ 14:21:11

Herinneringen ^^

ps: believe staat verkeerd gespeld ;)

Just4Music 19-12-2009 @ 14:42:39

die andere filmpjes kunnnen hier ook wel bij denk?

Sjaak1 19-12-2009 @ 15:01:12

Ja, ze zijn nu bij Headhunterz :D

SanderM 19-12-2009 @ 15:43:36

Vet hoor, vet vet (H)

Glenno 19-12-2009 @ 15:49:41

Kippenvel! Kan niet wachten tot ik hem eindelijk heb :D

broodroosterr 19-12-2009 @ 15:53:40

ge-wel-DIG dit, ik kan echt niet meer wachten :D

pattieboy 19-12-2009 @ 16:02:58

dit feest was echt zo gruwelijk geniaal

Dakpan 19-12-2009 @ 16:10:56

Live The Moment HQ _0_

Mr 19-12-2009 @ 16:17:46

Man zo jammer dat ik noisecontrollers had gemist :( gingen toen eten :( die Crump edit is echt gruwelijk :)

Sunrise8 19-12-2009 @ 16:23:46

wat een feest was het. ik wil inderdaad ook terug. zulke feesten gaan (helaas) altijd zo snel voorbij. en dan word je de volgende dag wakker en dan wens je dat het nog gisteravond was.. :D

Mil�n 19-12-2009 @ 17:45:10

Heerlijk om te zien, wil ook weer terug..

TkTT 19-12-2009 @ 17:58:31

Wat een ziek goede DVD cker bestellen!!!
Live the moment en Psydelic wat een bazen nummers!! :D

Khadber 19-12-2009 @ 18:02:35

Psychedalic natuurlijk weer in lagere kwaliteit. Nouja, voor de rest wel hele vette beelden. Ik ben er niet geweest, maar toch ziet het er heel vet uit!

Addo 19-12-2009 @ 18:05:51

OOOOOH MAN DIE LICHTJES BIJ HHZ (L)

Jor-D 19-12-2009 @ 18:30:46

VET-TE SHIT

Hulde aan Q-dance om weer previews online te zetten :D

Atraxisz 19-12-2009 @ 19:08:22

Woww!! Echt kippenvel!
Ik wist dat Qlimax mooi is, maar zo mooi? (l)

dawasiknie 19-12-2009 @ 22:10:03

Ga ze nog niet allemaal kijken, wil wachten op de DVD.

Wel grappig bij dat stukje van Headhunterz… iedereen met z’n camera in de lucht maar los gaan… ho maar. Bij A-lusion zie je het wel goed los gaan.

Dj C-Mind 20-12-2009 @ 10:04:05

word egt wel een dvd voor in de collectie ja
nc – crump (edit) (l)
lekkere rmx van the propechy en helemaal gekl met noise suppressor

Edje 20-12-2009 @ 11:13:11

AAAAAH!!! Wat lekker zeg! Wil nóg een keer!!! Kan nie wachten tot de dvd er is!! :-D

StylxZ 20-12-2009 @ 12:39:56

*fap fap fap*

dit is niet serieus. :’)

maar hij’s wel goed!

emiel 20-12-2009 @ 13:43:42

is het bij a-lusion niet: scope dj – lockdown in plaats van mashed vol 1?

of is dat hetzelfde?

Glenno 20-12-2009 @ 14:36:18

Emiel, het is een mash up van Rock Hypnotic en Lockdown ;) hier hoor je idd wel alleen het Lockdown-deel :p

Nout 20-12-2009 @ 15:15:37

netjes! :) dan zullen we de dvd binnekort al kunne bestelle :) :)

Teeuwen 20-12-2009 @ 15:36:23

Vond de eerste twee wel vet, maar de rest vond ik veeeel beter!!:D

De boaa 20-12-2009 @ 16:52:59

man o man. dit was toch wel kicken hoor :p

Mooie previews, smaakt naar meer haha ^^

Rik 20-12-2009 @ 16:54:07

dawasiknie: Wel grappig bij dat stukje van Headhunterz… iedereen met z’n camera in de lucht maar los gaan… ho maar. Bij A-lusion zie je het wel goed los gaan.

Ja je hebt gelijk, en ik heb ‘t ook niet zo op t gefilm. Maar bij hhz was ‘t net de opkomst en ‘t eerste nummer en dat nummer was ook nog onbekent, dus stonden veel te filmen.
De gemiddelde hardstyle fan kent Lockdown wel en gaat los daarop :)

Super filmpjes btw

FRArnold 20-12-2009 @ 17:20:56

Aaaaah, heimwee :p

Ik wil echt terug! Dikke previews gek! meteen halen als die uit is :) !!!

Noize Suppressor helden ^^

en Live the Moment!!! LIVE THE FACKING QLIMAX MOMENT!!! :D Mooiste moment van de avond!!!

No Fearzz 20-12-2009 @ 18:26:51

JDX ft. Sarah Maria – Live The Moment !!!!!! (l) (l)

Tering wat een nr!!!! (l)

desertstorm 20-12-2009 @ 19:31:16

hard goan op die laatste :)

emiel 20-12-2009 @ 20:21:08

glenno: bedankt voor zeggen ik vond het al zo vreemd:P

Timmer 21-12-2009 @ 12:23:04

die filmpjes van brennan heart, a-lusion, deepack en Noize Suppressor ^^ Fack heerlijk

Hard Dominator 21-12-2009 @ 14:58:17

mega vett kan niet wachten op de blu-ray :D

NoiseHunterZ 21-12-2009 @ 15:28:42

waneer kotm die dvd?

dilan 21-12-2009 @ 22:22:25

chickenvelllllll NC…. ik wil trugggg ^^

BEN de haan 21-12-2009 @ 22:28:47

wanneer is de release datum van de dvd???

Dit was echt een super dik feest!!!

Khadber 21-12-2009 @ 22:32:32

@ BEN de haan:

Niet bekend. De DVD van de vorige was op 18 Februari uitgegeven. Ik zou ongeveer even lang gokken. Aan de andere kant lijken ze deze keer wel heel erg op te schieten, want met alle beelden achter elkaar kom je toch al gauw op dik een halve DVD, en zo te zien hebben ze er wat vorm er achter (met de artiesten die soms links in beeld zijn etc).

TT013 21-12-2009 @ 23:41:17

lol @ david sonar 3.02! roken mag niet binnen

Dustydus 22-12-2009 @ 01:39:48

kuttt :P dit kan ik niet aaan zieeeen zin in een feestje :P

W0uT3R 22-12-2009 @ 16:26:41

wat is dat apparaat dat die linker kerel van noisesupressor gebruikt?

B-Bass 22-12-2009 @ 16:43:09

Volgens allejsandro van Noize Supressor is het een zelf ontwikkeld apparaat genaamd : Sonar…
schijnt te werken op infrarood en beweging…

kheb nog steeds mijn twijfels als ik um in actie zie.. wat hij nou precies doet en wat voorgemixt is

NoiseHunterZ 22-12-2009 @ 16:44:05

sonar ding

[email protected] Ferb 22-12-2009 @ 16:52:20

weet iemand of jdx feat. sarah maria – live the moment ergens voledig te downloaden of kopen is?

wat een ziekelijk goed nummer (l)

Sjaak1 22-12-2009 @ 16:53:20

Je moet wachten tot januari ;)

[email protected] Ferb 22-12-2009 @ 17:17:24

oke bedankt

Piet-R76 22-12-2009 @ 18:51:34

Damn, dat filmpje van Noisecontrollers….wat een heerlijke lasershow!!

bananenschil 22-12-2009 @ 19:27:49

die edit van noisecontrollers :$

Janine 23-12-2009 @ 00:25:41

Tering vet was het!!
Dvd moet snel komen!!

Qlimax Fan 24-12-2009 @ 04:52:12

vindt het jammer dat de Qlimax DVD van 2004 nooit is uit gekomen.
over het algemeen vind ik Qlimax de beste house party van nederland.
wat ik zeker een minpunt vindt is dat voor Sensation Black einde oefening is.
Sensation Black was voor het laatst te zien in 2008.
Het heeft bepaalde redenen dat black in nederland is afgeschaft. dood zonde
net als dat Qlimax 1x in Belgie was. snap niet dat ze het al weer afgeschaft hebben
de DVD van Qlimax 2009 is gewoon met Torrent , emule etc te downloaden :)
in de winkel vindt ik de prijzen gewoonweg belachelijk. je betaald bijna
100 gulden voor zo’n dvd. maarja

TheDizZorder 24-12-2009 @ 10:54:34

pas in 2006 was de DVD voor iedereen toegankelijk qua prijs :) dus in 2004 werkte we nog meer met de VHS systemen :p

een dvdtje van Qlimax zou misschien 20eurie kosten dus ong FL.45 maar omrekenen is zooooooo 2002 :p

The Anim0l 24-12-2009 @ 11:00:53

@ qlimax fan

sensation black is niet einde oefening
volgend jaar is het trug maar dan op een hele nieuwe locatie

Erwin 24-12-2009 @ 19:33:30

JDX ft. Sarah Maria – Live The Moment (L)
wat een nummer is dit! was mooi feest :D

ham 26-12-2009 @ 18:11:51

kip

Erwin 26-12-2009 @ 18:13:14

hoi, leuke dat ik wat zeg he

bodipo 27-12-2009 @ 22:06:34

waar is de link van de pre-order?? ;) :p

donkeyrollers 28-12-2009 @ 14:54:56

JDX ft. Sarah maria – live the moment (l)
wat een machtig mooi nummer is dat (L)

Glenno 28-12-2009 @ 15:10:00
Glekkee 03-01-2010 @ 12:46:32

I will break your fucking fucking fucking Fingherz! :mad:

Noize Suppressor heeft menne avond toch nog goed gemaakt :cool:

No Fearzz 14-01-2010 @ 09:29:36

Volgens Recess is de release 22-1-2010.
Hopen dat hij dan komt!! Echt zin om deze dvd ff te kijken (l)

Vinnie1989 15-01-2010 @ 18:40:14

Volgens Recess op 8 februari hoor :)

Kwarkieboy 31-01-2010 @ 22:18:13

Het zou bijna verboden moeten worden om zon staaltje mooie muziek te draaien :p :p

Henkie 19-03-2010 @ 14:43:34

Zet het hele feest erop :p

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook