Qlimax 2010: DVD previews

Net als vorig jaar heeft Q-dance een aantal previews van de DVD van Qlimax 2010 op YouTube gezet. We hebben ze voor het gemak even onder elkaar gezet, enjoy!

Making Of: The Anthem
YouTube Preview Image

Stephanie:
YouTube Preview Image

Track:
Intro (Brennan Heart – Alternate Reality)
Stephanie – Dritton

Wildstylez:
YouTube Preview Image

Track:
Intro
Wildstylez – Back 2 Basics
Wildstylez – Extraordinary Happiness

Wildstylez & Noisecontrollers LIVE:
YouTube Preview Image

Track:
Intro
Brennan Heart – Just As Easy (Wildstylez & SMD Remix, new edit)

Brennan Heart:
YouTube Preview Image

Track:
Intro
Brennan Heart – Alternate Reality (Qlimax Anthem 2010) (Original Mix)
Headhunterz – The Sacrifice (Brennan Heart Rmx)

Technoboy & Tuneboy (TNT):
YouTube Preview Image

Track:
Intro
TNT – Tritolo
TNT – Yeah

D-Block & S-te-Fan:
YouTube Preview Image

Track:
The Pitcher – Start Rocking (D-Block & S-Te-Fan Remix)
Isaac & D-Block & S-te-Fan – Anger (Melody Edit)
D-Block & S-te-Fan – Music Made Addict (Headhunterz & Wildstylez Remix)

Psyko Punkz LIVE:
YouTube Preview Image

Track:
Intro
Psyko Punkz – Qlimax Intro
Psyko Punkz – Bassboom (Edit)
Psyko Punkz Vs. Sound Freakerz – Voices

Zatox:
YouTube Preview Image

Track:
Intro
Zatox & Ran-D – Indoctrination
Zatox & Tatanka – Loops & Things
Ran-D – Feel My Fire

Evil Activities & Endymion:
YouTube Preview Image

Track:
Euromasters – Alles Naar De Klote
Brennan Heart – Alternate Reality (Evil Activities & Endymion Remix)

Documentaire:
YouTube Preview Image



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2011 om 20:00 door Khadber | Translate:

Reacties (41)

Plaats reactie
robkuh1990 09-01-2011 @ 20:03:47

Heerlijk genieten, mis alleen stukje pavelow

maarja, toch heerlijk… dvd is al besteld!

Wesz 09-01-2011 @ 20:06:11

Toch nog maar besteld.. uurtje geleden :p jammer dat sommige stukjes uit synch lopen

Jor-D 09-01-2011 @ 20:10:26

Pavelow preview is niet online gezet door Q. Misschien komt dat nog :)

Envious 09-01-2011 @ 20:49:19

“her boyfriend” is gewoon tuneboy :P

sjuul 09-01-2011 @ 20:51:45

@ Wesz, dat sommige stukjes niet synchroon lopen ligt aan youte. op de dvd zal het wel goed zijn:)
Of het moet idd echt zo zijn, maar ik weet dat youtbe het beeld en geluid wat van elkaar verschuift.

Vet dat ze indoctrination en feel my fire er onder hebben gezet:D,

Khadber 09-01-2011 @ 20:53:52

Documantaire is echt heel tof!

Parvuz 09-01-2011 @ 20:56:36

Zit goed in elkaar!
Benieuwd naar de hele dvd!

Maximize 09-01-2011 @ 21:05:27

Net zoals op het feest zelf, vind ik Psyko Punkz en Zatox heel dik!

populous 09-01-2011 @ 21:11:31

haha wauw zo begin je een conservatorium, en dan moet je vervolgens spelen bij een hardstyle feest. Cultuuuur shoooock!
los daarvan, geweldig dat ze dit hebben vrijgegeven! :D

KSwoosh 09-01-2011 @ 21:33:56

jammer dat het er op deze dvd zo veel beter uit ziet als dat het eigenlijk was :/

Roebén 09-01-2011 @ 21:38:52

Documentaire bekijk ik nog niet, anders heb alles al gezien, voor ik de dvd heb :D
Krijg nog altijd kippevel bij deze zin: We bring you the special performance by wildstylez and the noisecontrollers ^^

Mystic Dummy 09-01-2011 @ 21:43:26

Wildstylez video @ 3:26 lijkt wel oh oh barbie :p

NaarDeQlote 09-01-2011 @ 21:54:19

hmm vind t maar een matige dvd wat ik er zo van zie..
ben er ook niet geweest op qlimax misschien dat ik er daarom niet zo veel bij voel..
iig hopen dat met hardbass de stage gewoon op de korte zijde zit, nu klopt er gewoon iets niet vind ik

ojah en zatox zonder pet, WTF :P

KSwoosh 09-01-2011 @ 22:07:31

leuke docu btw
@Qlote: precies, deze manier van de stage is gewoon 100% mislukt

BuzzLightyear 09-01-2011 @ 22:58:51

Eensch, en ik vond de sfeer ook niet op en top.

yri 09-01-2011 @ 23:08:43

Super vet die docu ! :D ^^

Mannonymous 10-01-2011 @ 00:42:32

Indoctrination preview! Vetjes! (l)

HardstyleLover90 10-01-2011 @ 01:29:56

En Q-dance geeft net als vorig jaar… bijna de gehele dvd al weg via YouTube! HULDE -_- Waarom doen ze dat? Ik vind de previews allemaal vrij lang, net als vorig jaar, niet dat ik er iets op tegen heb want ik ga de dvd niet kopen ^^

HardstyleLover90 10-01-2011 @ 01:32:13

@NaarDeQlote : je hebt helemaal gelijk. De previews bevestigen voor mij nog maar eens overduidelijk dat de stage verkeerd zit en dat het niet zo hoort ;)

afrodisiak 10-01-2011 @ 01:51:02

Vette filmpjes! zoals op het feest waren zatox en TNT en psyko punkz veruit het beste :D

HardstyleLover90 10-01-2011 @ 02:40:44

Docu is erg vet! Tof om uitgebreid iets te zien van achter de schermen. @afrodisiak: inderdaad, tnt, psyko punkz en zatox waren veruit het beste!

knotsjebilly 10-01-2011 @ 08:52:51

gebruikten ze geen licht op de camera’s tussen de mensen trouwens?? Vind het maar een donkere bedoeling :P Vind de dvd toch ook minder eruit springen dan de vorige edities. Zatox echt top!!

DarkSymphony 10-01-2011 @ 11:17:07

vind de previews erg matig + de tracks die er gedraait worden ;) alleen de Hardcore vind ik vet.. maar dat komt omdat ik ook meer hardcore liefhebber ben ;)
stage viel me heel erg tegen vergeleken met de andere jaren en ja de line-up vond ik al kut
documontaire is wel vet maarja,, en ja de dvd koop ik wel voor de collectie ;)

M-bition 10-01-2011 @ 11:37:27

Wat blijft indoctrination toch heerlijk!! En oh wat ben ik blij dat ik deze in m’n collectie heb zitten en er nu al van mag genieten!! :D

broodroosterr 10-01-2011 @ 13:16:19

documentaire is erg tof, leuk om te zien dat iemand als stephanie het zo beleefd ^^
als ik die filmpjes zo zie denk je: zo dat moet vast een leuk feest geweest zijn…ofw8, ik was er en het was een domper -_- kluisjes verpestte de sfeer al voor 85%, stage was gaar en de drukte was een hekelpunt (meer kaarten verkocht dan bedoelt was?!)

wel een mooie anger edit tho :p

Khadber 10-01-2011 @ 15:45:30

Snap niet waarom er zoveel geklaagd word over de stage. Ik vond het zelf wel fijn werken.

Q-Dominic 10-01-2011 @ 16:17:10

ik begrijp het ook niet?? Werkte top, veel minder last gehad van de drukte, kon zo doorlopen naar de wc’s en een biertje halen duurde voor de verandering eens geen half uur..
Heerlijk feest gehad, hoewel ik het decor minder spectaculair vond

watcherob 10-01-2011 @ 21:02:59

@broodroosterr
Die kluisjes heb ik gelukkig geen last van gehad maar dat is idd erg slecht. Als je last had van de drukte was het je eigen schuld, als je de moeite had genomen om naar de linkerkant te lopen had je alle ruimte gehad. Daar was het niet druk en al helemaal niet warm. Ik heb zelf heel even rechts gestaan maar was snel weer weg, veel te warm, druk en rijen dik aan de bar, daar had je links helemaal geen last van, integendeel.

Ik vond het podium aan de lange zijde echt een vondst en een verbetering, jammer was dat ze een podium hadden dat ook op de korte zijde had gepast met veel loze ruimte aan de zijkant maar ik hoop dat ze dit principe doorzetten (al ga ik zelf niet meer) :)

laytono 10-01-2011 @ 21:03:27

zelf ook nie zoveel last van gehad. alleen de wc’s buiten voond ik nie zo’n goed idee. was nogal koud!

Ronkey Dollers 10-01-2011 @ 21:29:41

Heb je iig geen erectie als je moet pissen, da pist wa makkelijker

Hardlover15 10-01-2011 @ 21:50:49

met dit materiaal hadden ze een 10 x zon goeie aftermovie kunnen maken :(

derniels 10-01-2011 @ 22:30:29

ik heb niemand gehoort over het geluid. ik ben voor het laatst geweest in 2008 en toen kon je elkaar heel goed verstaan. was dat nu niet meer het geval?

HardstyleLover90 11-01-2011 @ 16:08:49

@derniels. het geluid was wel prima, net als in 2009. Vergelijken met qlimax 2008 kan ik niet, was er niet bij toen ;)

Martinos 11-01-2011 @ 17:58:06

@ Derniels: wat ik je kan vertellen is dat er boxen sneuvelden op dat feest, met harde knallen tot gevolg. Beetje sneu en suf eigenlijk. Geluidsinstallatie (en sowieso de hele set-up) over de lengte (zoals in 2008 en 2009) gaf een veel beter effect in de zaal. Overigens, waren er wel weer boxen op de tribunes gericht, wat ikzelf nog niet eerder heb gezien (maar wel positief is).
Ikzelf had het idee dat je elkaar nauwelijks kon verstaan, maar dat is denk ik sterk afhankelijk van waar je staat / zit.

aliasdepeet 11-01-2011 @ 22:14:29

de Documantaire is zeker heel tof ik zeg vaker doen !!!!!!!

loco-loco 11-01-2011 @ 22:58:27

leuke documantaire :)
zeker voor herhaling vatbaar :)

Luck-E 12-01-2011 @ 17:59:14

Idd, echt heel vet hoe Stephanie reageert na haar set! Bevestigt voor mij toch weer dat Qlimax ook voor hen niet een dertien-in-een-dozijn evenement is!!

Squit 13-01-2011 @ 11:14:38

@watcherob
Links was het idd heel goed te doen. Ook dicht bij de wc’s en geen drukte bij de bar idd!

Verder jammer dat de stage in de lengte stond, was gewoon te groot en daardoor kon je o.a. de show niet goed zien.
Maar alsnog, het was een dik feest en daar gaat het om ;) !!

Barryswa 17-01-2011 @ 01:35:43

Geef mij is 1 goede reden waarom de stage niet goed was?
En de sfeer was juist goed, heb alleen maar chille mensen gesproken/gezien.
De muziek was fucking vet!
Oftewel, de mensen die klagen zijn gewoon pussy?!
Gewoon genieten van het feest en niet zo klagen!

dnl 17-01-2011 @ 10:27:04

Super vette previews. het was mijn eerste keer op qlimax en ik vond het een super dik feest.
niks mis met de stage, ook die 3d projecten op die pilaren waren vet. het podium dat van boven
naar onder kwam vond ik ook echt bedacht. ik vond het juist leuk dat de stage op hetgene wat je in
de intro zag leek. en ja de sfeer was op en top. ik moet eerlijk toegeven dat wij precies in het midden stonden
op een plek waar ik totaal geen last het van tevéél drukte. ik had genoeg ruimte voor mezelf.

p.s. ik heb een remake gemaakt van back 2 basics. de intro lijkt totaal niet op de originele
track maar ik wou een eigen intro erin stoppen. ga naar youtube en kijk dan op mijn channel:
danielkezman .

playerboy7 11-02-2011 @ 19:26:40

wist niet dat Isaac ook aan die Anger melody had mee gewerkt :)

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook