“Showtek – We Speak Music” album preview

Showtek heeft zojuist een volledige track “We Speak Music” vrijgegeven van hun komende album “Analogue Players in a Digital World”.

YouTube Preview Image

Het album wordt op 24 oktober 2009 uitgebracht.

Update: op http://www.analogueplayersinadigitalworld.com/ Kun je 3 album previews vinden. De volgende tracks worden gedraaid:

Showtek – The World Is Mine
Showtek – Freak
Showtek – We Live For The Music (Noisecontrollers Remix)
Showtek – Hidden Track…? (Deze gaat volgens de geruchten Fast Life heten)



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-09-2009 om 11:50 door Jor-D | Translate:

Reacties (34)

Plaats reactie
Wesz 15-09-2009 @ 11:57:19

Heb die nummers al 3/4 weke ofso:P
ik vidn m goed lkkre track van showtek..als ze zo tracks blijve maken koop ik ‘m misschien nog ;)

Teknizion 15-09-2009 @ 12:00:28

http://www.analogueplayersinadigitalworld.com/

Daar staat ook een trailertje.

remkovzki 15-09-2009 @ 12:20:56

Helemaal geen slecht nummer, maar ook geen klapper..

hardstylelover 15-09-2009 @ 12:32:33

goed nummer beloofd veel goeds voor het album
world is mine was ook dik toen d-block & s-te-fan hem draaiden op q-base
dus eve afwachten :D

Khadber 15-09-2009 @ 12:57:00

Helemaal goed gewoon! Voor zover ik albumtracks gehoord heb zit het gewoon prima in elkaar!

NoiseHunterZ 15-09-2009 @ 13:16:37

echte showtek kwaliteit -_-

fosjoo 15-09-2009 @ 13:26:25

Goeie vocals, vind nice nummer :D

Dustydus 15-09-2009 @ 13:36:51

Beter als de vorige (Y) XD

moffel 15-09-2009 @ 14:14:05

Deze vind ik wèl lekker ;)

bRt_ 15-09-2009 @ 14:18:37

Vind ze alle2 wel goed, de vorige vond ik toch wel de beste! :D

Markos 15-09-2009 @ 14:50:10

Klinkt niet verkeerd

TkTT 15-09-2009 @ 15:00:15

Deze is wel erg lekker lijkt niet op de oude Showtek stijl, Wel VEEL beter tog maar eens kijken of ik aan de Cd kan kome :p :D

Simizle 15-09-2009 @ 15:11:43

Ben niet zo van de Showtek stijl.. dus dit nummer kan me ook niet bekoren.
Daarnaast vind ik het jammer dat ze al wat nummers vrijgeven terwijl het album nog moet komen.. nu is de lol er al een beetje vanaf

Mol 15-09-2009 @ 15:28:12

Dit is wel een staaltje productiewerk.. Klinkt aardig goed, maar er mag wat meer kracht achter!

Negert 15-09-2009 @ 15:46:15

Hijs wel oké, mij toch wat te happy.

SoundTunerZ 15-09-2009 @ 16:05:40

@simizle

Ja vind ik ook ze maken een album maar voor hetzelfde geld weet iedereen straks al de tracks die erop komen dan ist toch niet meer de moeite om m te kopen aangezien ie toch wsl wel mixed is…

TheNabster 15-09-2009 @ 16:15:13

vind de intro en outro beetje vervelend klinken maar de climax is wel super vet.

Snor 15-09-2009 @ 16:16:41

Wat Nabster zegt idd.

DJBravo 15-09-2009 @ 17:15:49

Ik vind et een lekkere track

Timmer 15-09-2009 @ 18:10:13

iets harder laten beuken! Dan is het een top track, Showtek erg goed gedaan ^^

Dakpan 15-09-2009 @ 18:34:24

kakkk

Bisde 15-09-2009 @ 18:43:51

mag idd wat harder, laat NC remixen en een top track!

tegenwoordig zany ook..

Bjorn 15-09-2009 @ 19:16:32

redelijk goed nmmr :)

Dj Skitzo 15-09-2009 @ 20:25:17

idd, showtek moet gewoon een track laten remixen door een
dj die hardere kicks gebruikt dan deze softie kicks
wat we gewend zijn van showtek -.-

A2BNixke 15-09-2009 @ 21:09:53

Vind het wel een goed nummer !

Khadber 16-09-2009 @ 00:22:21

Update, lees zelf maar.

Bisde 16-09-2009 @ 11:44:13

NC remix klinkt lekker, maar staat toch echt nog een 4de track op?

Showtek – Hidden track?

Khadber 16-09-2009 @ 11:48:08

Klopt, dat heb ik er nu maar eventjes bijgezet.. Is lastig hoor om half 1 in de nacht haha.

frankhardenberg 16-09-2009 @ 14:04:25

Freak is een beetje zelfde als Black
ze hebben allemaal wat van de andere nummers tot nu toe, dat vind ik dan weer minder
vind het opzich niet verkeerd klinken maar weet niet of ik dit album wel ga kopen eerlijk gezegd

frankhardenberg 16-09-2009 @ 14:09:43

ik zie geen hidden track?

SoundTunerZ 16-09-2009 @ 14:16:18

@ frankhardenberg

Er zitten 4 tracks in de player en dr staan maar drie titels. Na de laatste gwn volgende track klikken en dan hoor je de track die niet in de lijst staat ;)

No Fearzz 16-09-2009 @ 16:26:23

Klinkt goed idd!! (l)

QuakerSw 17-09-2009 @ 15:40:54

Ik ben de laatste maanden erg kritisch geweest op Showtek en vond ze eigenlijk niet zo heel goed meer.. Maar volgens mij gaan ze met dit album al mijn twijfels over hun wegnemen. Ze gaan gewoon weer een geweldig album uitbrengen en ik word weer fan ze ^^

Bjorn 10-10-2009 @ 20:06:29

goed nummer :D

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook