“Showtek – World Is Mine” album preview

Een preview van de track “World is Mine” die op het nieuwe album “Analogue Players In A Digital World” van Showtek komt.

YouTube Preview Image

Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 12-08-2009 om 18:07 door Jor-D | Translate:

Reacties (40)

Plaats reactie
Dakpan 12-08-2009 @ 18:11:10

poepp

Merlijn 12-08-2009 @ 18:20:26

Klinkt nogal zachtjes.

Dennis Aka Mash 12-08-2009 @ 18:25:07

ik vind hem lekker! De vocals zijn ook erg sterk! :)

FRArnold 12-08-2009 @ 18:27:31

Dikke Shit Poepp :)

Martin 12-08-2009 @ 18:40:29

Vind hem niet eens zo verkeerd :)

blik 12-08-2009 @ 18:41:19

stomme negertekxt

Wouter 12-08-2009 @ 18:53:00

klinkt lekker, kick is een stuk verbeterd
jammer van die negertekst, mja een zware stem begint ook een keer te vervelen.

Atraxisz 12-08-2009 @ 19:05:23

Zelfde stem als bij FTS?

JdeBftw 12-08-2009 @ 19:12:16

valt me wéér tegen van de broers Jansen..
de opbouw is echt bizar slecht, en de poging tot het succes van FTS opnieuw, mislukt ook hard! :cry:

dejens 12-08-2009 @ 19:35:25

ik vind dat ze met dit liedje weer probereren terug te komen…
en dat lukt aardig ^^

LNDRTJN 12-08-2009 @ 20:13:17

vinde de melodie niet zo geweldig.. btje saai :( ..

fosjoo 12-08-2009 @ 20:31:54

@ merlijn

heb jij geen subwoofer ofzeau ?

vind dit nummer zeker een verbetering ietsjes harder juist dan dat ik van ze gewend ben.

vond hun album namelijk echt poop

broodrooster 12-08-2009 @ 20:34:59

zo slecht is het niet geef het een kans zou ik zeggen, niet alles is in 1x goed hoe raar dat mag zijn ;o benieuwd naar de rest ;)

sander 12-08-2009 @ 20:38:16

WAT EEN FUCKING SLECHT NUMMER OOK! :cry:

Kryptica 12-08-2009 @ 21:59:03

Niet echt mijn ding, maar ook niet rotslecht ofzo. Ik wacht op meer previews ;)

Izbut 12-08-2009 @ 22:29:59

Waarom altijd negatief doen over showtek???

HardStyler 12-08-2009 @ 22:30:51

Ik vind dit echt niet slecht !! En dat meen ik.. verbetering t.o.v. 2 Late etc.. xD

gekke gerda 12-08-2009 @ 22:33:43

mensen ga gewoon 24ste gezellig naar de hemkadee daar hebben ze hun release partyy yoch (A)

echt als je lekker bass boxx hebt (A)

JdeBftw 12-08-2009 @ 22:58:58

Waarom altijd negatief doen over showtek???

ik vond Hold Us Back en Partylover (Sydney mix) wel heel vet.. maar de laatste paar zijn echt een drama.. zo ook deze (vind ik)

NoobstaR* 12-08-2009 @ 23:04:35

Geen super plaat, maar de vocals zijn erg lekker. Prima kick, wel een saaie melodie.

Maaske 12-08-2009 @ 23:13:49

Lekkere vocals, vond FTS daarom ook erg vet. Verder niet super, maar heb het vorige album van ze ook dol gedraait. Dus ik hoop dat het wat word.

Jor-D 13-08-2009 @ 00:56:54

@Izbut: smaken verschillen? ^^

alex 13-08-2009 @ 11:06:06

vin hem zeker niet slecht ! eigenlijk wel lkkr ! :cool:

Dustydus 13-08-2009 @ 12:18:19

@ Atraxisz ja het zelfde alleen dan nu een neger tekst vind nergens over gaan :/

kwa muziek zijn stijl wel maar vind te rustig hoor niet dat alle hardstyle zo gaat klinken XD.

door dit muziek ga ik meer hc luister omdat daar wel de tempo in blijft hier sta je steeds te luister naar die vocals en sta je niks te doen

San Miquel 13-08-2009 @ 12:24:48

typische showtek sound, niet echt mijn ding….
melo is vrij saai, vocal wel aardig…

ComingHard!RealHard! 13-08-2009 @ 12:46:20

Lekker hoor! Hou wel van de showtek style.. Iedereen zegt altijd showtek = softstyle.. Maar ik zag ze vorige week in Lloret, en ze draaiden echt een lekkere harde set! Kan niet wachten tot het album.

Bjorn 13-08-2009 @ 14:00:01

ik vind hem nie echt goed maar hij is ook nie echt slecht.
maar het is wel een goeie verbetering :)

ricardo 13-08-2009 @ 16:15:54

vind het niet goed maar wat bjorn zei stuk verbetering.

Chiel 13-08-2009 @ 16:25:51

kvind de bass mass maar nx!
tekst valt mee!
moet nog veel gebeuren vooraleer ik naar een feest ga speciaal voor hen!

kees 13-08-2009 @ 17:21:15

decibelll kan niet wachten

marino 13-08-2009 @ 18:18:03

vette tekst hoor!

bRt_ 13-08-2009 @ 18:22:01

Nauw .. Naarmate dat ik zo veel negatieve commentaar hoor is toch wel iedereen nieuwsgierig naar hun album .. Gek hé!? Ok een paar van hun nrs waren slecht de laatste tijd, maar om te zeggen dat showtek echt slecht is vind ik er echt wel over. Maar goed even over deze: Vind dit nummer echt vetjes, de vocals spreken me aan, die melo die opkomt .. Echt een plaatje. 3 keer beluistert vandaag en de laatste keer hier kreeg ik echt kippenvel toen men laptop knalluid stond .. Draai dit en ik ga uit de bol. Ben echt benieuwd naar dit album, hoop op wat leuke tracks.

Jur 14-08-2009 @ 01:28:15

Prima plaat hoor, lekker tegen schenen trappen, cashen…. hebben ze toch ff goed voor elkaar :)

Chubby Fucker 14-08-2009 @ 10:14:34

lekker nummer hoor:)

24ste naar de hemkade!

martytwat 14-08-2009 @ 11:04:49

ja wat zal ik zeggen…als showtek zo slecht is ..waarom zijn ze dan keer op keer weer de nr 1????? kennelijk denkt de wereld er toch anders over dan de meesten van jullie kneuten…geef idd toe dat er de laatste tijd weinig leuks uitkomt ..maar tracks zoals black…down under..raver ..en nu deze weer ..zijn toch echt wel lekker…alleen helaas idd een beetje soft…ze mogen wel weer hardere platen uitbrengen..maar voor de rest….heerlijk

Dakpan 14-08-2009 @ 12:42:20

De rest van de wereld kent nog geen echte goede artiesten want die komen Europa niet uit.

PhresiF 14-08-2009 @ 17:17:47

Standaard Showtek nummer zoals altijd met die vocals van ze :D

Michelle 15-08-2009 @ 19:14:11

Vind het wel een leuk plaatje ;)

TheNabster 19-08-2009 @ 22:03:11

vind dit wel een goede plaat maar dat zegt nog niks over de rest van het album :)

ielie 26-03-2010 @ 18:41:13

:cool: Fucking vet man!!!

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook